Felkészülés: Bajner gyönyörű góllal növelte szerződtetése esélyeit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.29. 23:03
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ipswich Town felkészülési mérkőzésen 2–1-es győzelmet aratott a negyedosztályú Southend United ellen. A Championshipben érdekelt együttes első gólját a próbajátékon lévő Bajner Bálint szerezte.



A 23 éves Bajner a szünetben, még gól nélküli állásnál lépett pályára, és az 58. percben a beszámolók szerint gyönyörű találattal juttatta előnyhöz csapatát. A próbajátékon lévő hórihorgas csatár 16 méterről védhetetlenül csavart a negyedosztályú rivális kapujába.

A hazaiak később egyenlítettek, de Anthony Wordsworth hosszabbításban szerzett góljára már nem érkezett válaszuk, így Bajnerék 2–1-re megnyerték a meccset.

Összefoglaló

A korábbi Borussia Dortmund-futballista a Gillingham elleni előkészületi találkozón is biztató teljesítményt nyújtott, gólpasszt is adott, Mick McCarthy menedzser pedig jó véleménnyel volt a játékáról. A Southend ellen szerzett góljával Bajner tovább növelte szerződtetésének esélyeit.

A spanyol első osztályú Celta Vigo a nyári szerzemény, Joaquín Larrivey szűk negyedóra alatt elért mesterhármasának is köszönhetően kiütéses győzelmet aratott negyedosztályú riválisa ellen. A Premier League-ben szereplő Swansea is megverte alsóbb osztályú ellenfelét, a Lyontól igazolt Bafétimbi Gomis góllal járult hozzá a sikerhez. A Leyton Orienttel 2–2-es döntetlent játszó QPR-ban betalált a mindig visszafogott Joey Barton.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
VfB Stuttgart (német)–Getafe (spanyol) 1–2
Celta Vigo (spanyol)–Rápido de Bouzas (spanyol, IV.) 7–1
Barendrecht (holland, III.)–Levante (spanyol) 1–2
Estoril (portugál)–Pacos Ferreira (portugál) 1–1
Exeter (angol, IV.)–Swansea City (walesi) 0–2
Notts County (angol, III.)–Birmingham City (angol, II.) 0–4
Brentford (angol, II.)–Osasuna (spanyol, II.) 0–4
Leyton Orient (angol, III.)–Queens Park Rangers (angol) 2–2
Preston North End (angol, III.)–Burnley (angol) 2–1
Southend United (angol, IV.)–Ipswich Town (angol, II.) 1–2
Swindon Town (angol, III.)–Leeds United (angol, II.) 1–2
Recreativo Huelva (spanyol, II.)–Sunderland (angol) 0–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik