Légiósok: a Beitar Jerusalem is vinné Lencsét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.26. 13:30
null
Lencse László továbbra is kelendő, újabb izraeli csapatnak keltette fel az érdeklődését (Fotó: Reuters)
Továbbra is keresett labdarúgónak számít Lencse László: a legfrissebb izraeli sajtóhírek szerint a Hrepka Ádámot is foglalkoztató izraeli Bnei Jehuda után a jeruzsálemi Beitarnál is felvetődött a 24 éves csatár neve.

 

„Én is hallottam arról, hogy a Beitarnál is felvetődött a nevem, de ennél több nem történt az ügyben. Amíg hivatalos megkeresés nem érkezik a Videotonhoz, nem foglalkozom ezzel. Először úgyis a két klubnak kellene megegyeznie” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Lencse László.

A magyar légiós tavasszal kölcsönben a görög élvonalbeli Aszterasz Tripolisznál szerepelt, amelynél június 30-án jár le a szerződése.

„Jelen pillanatban pihenek, azonban jó lenne, ha minél hamarabb eldőlne a sorsom, ugyanis az nem a legjobb dolog, ha a felkészülés végén esek be valamelyik csapathoz. Persze nem maradok edzés nélkül, de úgy gondolom, hogy a Videotonnak kell eldöntenie, hol jelentkezzek tréningre. Végtére is a fehérváriak játékosa vagyok. Az is lehet, hogy velük kell készülnöm elsejétől” – nézett a jövőbe a támadó.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Lencse neve a Hrepka Ádámot is foglalkoztató Bnei Jehudánál is felvetődött, illetve hazai élvonalbeli csapatok (Győri ETO, DVTK) is szívesen látnák soraiban a támadót.

„Igazából nem is tudom, hogy a Videoton kikkel tárgyal pontosan, és hogy ezek a tárgyalások milyen fázisban vannak. Én csak akkor foglalkozok bármivel is, ha már csupán az aláírásom hiányzik a szerződésről” – tette hozzá a csatár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik