Anzsi: Dzsudzsák már klubja szerint is egészséges, a CSZKA ellen térhet vissza

Vágólapra másolva!
2011.10.20. 16:34
null
Dzsudzsák Balázs edzésben (Fotó: fc-anji.ru, archív)
Az orosz élvonalbeli Anzsi Mahacskalának a finnek elleni múlt heti válogatott meccs előtt még kétségei voltak azzal kapcsolatban, hogy Dzsudzsák Balázs teljesen felépült-e kulcscsontérésből, ám ma már az orosz klub is arról számolt be, hogy a szélső egészséges, és teljes értékű munkát végez a csapattal.

Az Anzsi Mahacskala hivatalos honlapján számolt be arról, hogy korábbi sérüléséből felépült és immár a csapattal együtt teljes értékű munkát végz Dzsudzsák Balázs és a marokkói válogatott Mehdi Karszela-Gonzalez. Ugyanakkor a szintén sérülésből lábadozó kameruni Benoit Angbwa továbbra is külön készül a csapattól.

A történet azért érdekes, mert Dzsudzsák a válogatott edzőtáborában már a finnek elleni múlt heti meccs előtt is minden gyakorlatot elvégzett, de klubja akkor még kételkedett a teljes gyógyulásában.

Az orosz klub honlapja a mai edzés kapcsán arról is beszámolt, hogy Roberto Carlos négyfős minicsapatokra osztotta a keretet és egy tornát rendezett, amelyet a Raszim Tagirbekov – Joao Carlos, Ali Gadzsibekov, Ilja Kuharcsuk összeállítású együttes nyert meg.

A bajnokságban nyolcadik helyen álló Anzsi szombaton utazik Moszkvából haza Mahacskalába, ahol vasárnap a tabellán második CSKA Moszkvát fogadja. Dzsudzsák, aki múlt héten a válogatottban már játszott, de a Szpartak Nalcsik elleni hétvégi bajnokira (1–1) még nem nevezte klubja, ezen a találkozón térhet vissza csapatába augusztus végi sérülését követően.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik