Norvégia: Korcsmár Zsolt célja most több lesz, mint a győzelem

Vágólapra másolva!
2011.05.06. 14:35
Korcsmár Zsolt, a norvég labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Brann magyar védője a válogatottba is szeretné bejátszani magát a Valerenga elleni szombati mérkőzésen.

A Bergensavisen című bergeni lapnak nyilatkozó Korcsmár leszögezte: természetesen a Valerenga legyőzése a fő cél, ám számára nem mellékes, hogy a magyar válogatott szakmai stábja is képviselteti magát az oslói meccsen.

„Remélem, jó mérkőzésben lesz része (a megfigyelőnek), mert szeretném bebizonyítani, hogy a norvég bajnokság igenis erős. Bízom benne, hogy a rólam készülő feljegyzés pozitív tartalmú lesz" – mondta a játékos, akit a norvég lap arról is faggatott, nem bántja-e, hogy a korábbi tervekkel ellentétben végül nem Egervári Sándor szövetségi kapitány, hanem segítője, Kenyeres Imre utazik Oslóba.

„Szó sincs róla, hiszen a két edző nagyon hosszú ideje együtt dolgozik, kiválóan ismerik egymást, és a döntéseket közösen hozzák meg" – válaszolta Korcsmár, aki a bergeniek belső védői közül egyedül futballozta végig a csapat mind az öt idei bajnokiját, és jó kritikákat kapott.

„Négyen vagyunk két pozícióra, mindannyian játszani szeretnénk, úgyhogy egy pillanatra sem hagyhat ki a figyelmem. De higgyék el, én sohasem vagyok elégedett magammal, mindig jobb és jobb akarok lenn" – érzékeltette a konkurenciaharc előnyeit a 22 éves labdarúgó.

A Brann öt mérkőzés után 50 százalékos teljesítménnyel a bajnokság 9. helyén áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik