NB III: nehezen emésztette meg a kapott gólokat, ezért ütött

Vágólapra másolva!
2019.04.11. 10:04
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) az április 9-i ülésen Bertalan Zsolt csepeli technikai vezetőt, illetve Kovács István ménfőcsanaki masszőrt verekedés miatt egyaránt négy NB III-as bajnoki labdarúgó-mérkőzésről eltiltotta.

A két sportszakember a meccs végén kialakult tömegjelenetben megütötte egymást, ezért kaptak mind a ketten súlyosnak mondható eltiltást.

A Nemzeti Sport Online megtudta, hogy a csetepaté a csepeliek második, győztes gólja után kezdődött, ugyanis a Ménfőcsanak kispadján többen nehezen emésztették meg azt, hogy a 90. és a 93. percben is gólt kaptak.

A második csepeli találat, Torda Bence második gólja után Kovács István, a kisalföldi csapat masszőre – az oldalvonalon kívül – belekötött az egyik csepeli játékosba, akit Bertalan Zsolt, a csepeliek technikai vezetője, egyben másodedzője próbált megvédeni. Bertalan odaállt Kovács elé, aki azonban egy „maflással” válaszolt neki. A csepeli szakember nem hagyta magát, visszaütött, de a tumultuózus jelenetek után végül megnyugodtak a kedélyek.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik