NB III: Cegléden folytatja az egy meccsen 17 gólt szerző csatár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.17. 19:31
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB III-ban szereplő Ceglédi VSE-ben folytatja pályafutását Rozmán Sándor, aki az előző szezonban a Szabolcs megyei II. osztályban szereplő Tarpa csatáraként a Kölcse elleni, 26–1-re megnyert találkozón tizenhét gólt szerzett.

Az egykoron Ukrajnában, Lengyelországban, majd Gyöngyösön, Nagyecseden, valamint Csengeren is futballozó 26 éves támadó éppen arról vallott az említett mérkőzés után, hogy jó alapozással játszhatna magasabb szinten is, de ismeretség nélkül nehéz előrelépnie. Most nyártól NB-s bajnokságban bizonyíthat, a Cegléd színeiben.éppen arról vallott az említett mérkőzés után, hogy jó alapozással játszhatna magasabb szinten is, de ismeretség nélkül nehéz előrelépnie. Most nyártól NB-s bajnokságban bizonyíthat, a Cegléd színeiben.

A ceglédiek egyébként rajta kívül megszerezték a legutóbb egyaránt az NB II-es Ajkában játszó Csordás Szabolcsot és Csordás Simont, az egykoron a Kecskeméti TE-ben futballozó Farkas Andrást, a korábban Szegeden és Bőcsön is szereplő Trepák Attilát és a nyáron Budaörsről távozó Sánta Attilát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik