NB III: bravúros iksz az FTC ellen, a Honvéd hiába egyenlített

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.28. 16:18
Az NB III Nyugati csoportjában éllovas az utolsó előtti Csornához látogatott a 20. fordulóban, és nem tudta megszerezni a három pontot.

KELETI CSOPORTKELETI CSOPORT

A DVTK II Miroszlav Grumiccsal a soraiban sem bírt hazai pályán a Putnokkal, amely Madarász János és Süttő Attila góljával elhozta a három pontot. Az Újpest II már az első percben hátrányba került Cigándon Roszel Róbert gólja után, és nem is tudott talpra állni, a hazaiak Barcsay Márk és Tatona György révén hárommal győzték le Víg Péter együttesét, és a szombaton a Cegléddel ikszelő Kazincbarcikát megelőzve feljöttek a dobogóra.

KÖZÉPCSOPORT

Az éllovas Kozármisleny a Honvéd II vendégeként aratott 2–1-es sikerével növelte előnyét a szombaton Komlón vereséget szenvedő Dunaharaszti előtt. A hazaiak a 85. percben Prosser Dániel góljával egyenlítettek, de Beke Péter egy percen belül válaszolt, és beállította a végeredményt.

NYUGATI CSOPORT

A Lipcsei Péter által edzett FTC II Csornán Hannich Péter csapatánál vendégeskedett, és Zsivoczky-Pandel Péter góljával az első félidőben vezetést szerzett. A Csorna a 67. percben Kerékgyártó Dávid találatával egyenlített, és hatalmas bravúrt ért el, hiszen 19. meccséből ez csupán a harmadik pontszerzése volt.

A Ferencváros így is növelte előnyét a tabellán, a Videoton II ugyanis 2–0-s vereséget szenvedett Tatabányán. A hazaiak góljait Marco Giordano és Sergio Aguero szerezte. Disztl László mellett testvérének, Péternek sem volt oka örömre, a Puskás Akadémia II ugyanis 2–1-re kikapott Andráshidán.

NB III, 20. FORDULÓ

Vasárnapi mérkőzések

KELETI CSOPORT
Cigánd–Újpest II 3–0
DVTK II–Putnok 0–2
DVSC-DEAC–Jászberény 3–0

Tabella itt!

KÖZÉPCSOPORT
Bp. Honvéd-MFA–Kozármisleny 1–2
Paks II–Békéscsaba II 0–2

Tabella itt!

NYUGATI CSOPORT
Andráshida–Puskás Akadémia II 2–1
Csorna–Ferencváros II 1–1
Tatabánya–Videoton II 2–0
MTK II–Sárvár 2–2

Tabella itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik