NB II: szerződést bontott az SZTK-Erima Vágó Attilával

Vágólapra másolva!
2014.11.01. 18:22
A labdarúgó NB II-ben szereplő SZTK-Erima ügyvezető igazgatója, Potoczki Tamás a klub honlapján megjelent nyilatkozatban elmondta, hogy a klub vezetősége szerződést bontott a csapat vezetőedzőjével, Vágó Attilával, mivel az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága nem változtatta meg a szakember 12 hónapra szóló eltiltását.

Potoczki Tamás klubhonlapon megjelent nyilatkozatát változtatás nélkül közöljük:Potoczki Tamás klubhonlapon megjelent nyilatkozatát változtatás nélkül közöljük:

„Vezetőedzőnket a Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága 2014. október 7-én, nem jogerősen 12 hónapra eltiltotta mindennemű sportszakmai tevékenység végzésétől. Vezetőségünk álláspontja szerint mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, ezért az utolsó pillanatig támogatásunkról biztosítottuk csapatunk mesterét. A Vágó Attilával megkezdett közös munka egyértelműen gyümölcsöző volt, ezt bizonyítják csapatunk bajnokságban elért kiemelkedő eredményei is.

Sajnos a Magyar Labdarúgó-szövetség Fellebbviteli Bizottsága 2014. október 30-i tárgyalásán azonban jogerőssé vált a fenti határozat, így nem maradt más lehetőségünk, mint hogy meghozzuk azt a döntést, ami a klubunk érdekeit legjobban szolgálja. Bármennyire is reménykedtünk a kedvezőbb elbírálásban, sportszakemberünk eltiltása életben maradt, ezért a mai napon szerződést bontottunk Vágó Attilával. Hangsúlyozom, a döntésünk nem vezetőedzőnk személye ellen szól, hanem az SzTK-Erima jövője mellett! Ezúton is szeretnénk megköszönni az eddigi munkáját, és további sok sikert kívánunk Vágó Attilának."

A Békéscsaba elleni mai mérkőzésen a Szigetszentmiklóst Várhidi Péter sportigazgató irányította.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik