NB II: négy év után távozik a csapatkapitány Nyíregyházáról

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.05.12. 11:27
Távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus csapatkapitánya, Fodor Ferenc. A 30 esztendős védő szerződése lejár az idény végén, amelyet az egyeztetések után nem hosszabbítanak meg a felek – számolt be róla a klub honlapja.





Fodor Ferenc négy év után távozik a Szparitól (Fotó: Pusztai Sándor/Kelet-Magyarország)
Fodor Ferenc négy év után távozik a Szparitól (Fotó: Pusztai Sándor/Kelet-Magyarország)


Fodor Ferenc először 2014-ben érkezett a szabolcsiakhoz, és első etapjában egy évet töltött el a klubnál. Az akkor még NB I-es gárdától a Puskás Akadémiához szerződött, majd egy évet eltöltött Kisvárdán is, mielőtt 2017 nyarán visszatért volna Nyíregyházára, így az elmúlt négy idényben a másodosztályban futballozott.

A Szpariban az előző négy évben szinte mindvégig alapember volt, ezt jelzi az is, hogy az április 18-án lejátszott Siófok elleni meccs (1–2) a 150. találkozója volt a Nyíregyháza Spartacusban (azóta még kétszer kapott lehetőséget). Az élvonalban kétszer, az NB II-ben hatszor volt eredményes, de betalált a Magyar Kupában is.

Nagyon megszerettem Nyíregyházát, sok szép emlék köt ide – mondta a klubhonlapnak Fodor Ferenc. – Nagyon jó öt évet töltöttem itt, remek volt a kapcsolatom az emberekkel, de az élet ilyen, most új fejezet kezdődik. Nagyon jó mérkőzéseket játszhattam a Városi Stadionban remek hangulat előtt; köszönöm a szurkolóknak a sok szeretetet, amit kaptam.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik