NB II: ismét fél év után vált csapatot a fiatal középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.18. 16:19
A Nemzeti Sport Online információi szerint Kapacina Valér a tavaszi szezont is a labdarúgó NB II-ben tölti, de nem a Soroksárban, hanem ismét a Soproni VSE-ben futballozik majd.

A védekező középpályásként és jobbszélsőként is bevethető Kapacina Valér 2015 tavaszán az élvonalbeli Budapest Honvéd kölcsönjátékosaként már futballozott Sopronban, de nyáron elsősorban a bizonytalan soproni helyzet miatt nem maradt Supka Attila együttesénél. Ekkor anyaegyesülete, a Honvéd a Soroksárnak adta kölcsön az őszi szezonra, ahol 15 mérkőzésen léphetett pályára, ebből kilenc alkalommal kezdőként.Kapacina Valér 2015 tavaszán az élvonalbeli Budapest Honvéd kölcsönjátékosaként már futballozott Sopronban, de nyáron elsősorban a bizonytalan soproni helyzet miatt nem maradt Supka Attila együttesénél. Ekkor anyaegyesülete, a Honvéd a Soroksárnak adta kölcsön az őszi szezonra, ahol 15 mérkőzésen léphetett pályára, ebből kilenc alkalommal kezdőként.

A 22 esztendős játékos azonban most ismét csapatot vált és visszatér Sopronba, ahol ismerősként fogadhatják.

Kapacina Valér egyébként már tizenhét éves korában bemutatkozott a Honvéd színeiben az NB I-ben, de Marco Rossi együttesében nem tudott stabil csapattaggá válni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik