NB II: egy hátvéd és egy támadó távozott Kazincbarcikáról

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.01.26. 21:04
null
Bereczki Dániel csak fél évet töltött el Kazincbarcikán (Fotó: Ádám János/Észak-Magyarország)
Iszák Dominik és Bereczki Dániel tavasszal már nem a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika együttesében futballozik – számolt be róla a klub honlapja.


A jobbhátvédként bevethető, 18 esztendős Iszák Dominik 2019 szeptemberében a Balmazújvárostól érkezett Kazincbarcikára. Az utánpótlás-válogatott labdarúgó a 2019–2020-as kiírásban 12 alkalommal kezdett és négyszer csereként lépett pályára a bajnokságban. A most futó idényben már kevesebb lehetőséget kapott, csupán a Szentlőrinc ellen volt kezdőjátékos, emellett három alkalommal – a Haladás, a Siófok és a Vasas ellen – állt be csereként.

A 25 éves támadó, Bereczki Dániel a tavaly nyári felkészülés utolsó hetében érkezett a borsodi klubhoz a DVSC-től. A bajnokságban 12-szer kezdőként, hatszor csereként játszott, a Magyar Kupában két mérkőzésen szerepelt és a Sárbogárd ellen 3–0-ra megnyert találkozón gólt szerzett.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAZINCBARCIKÁNÁL
Érkezők: Korbély Kristóf (DVTK – kölcsönbe), Kovács Máté (MTK – kölcsönbe), Tóth-Gábor Kristóf (Budapest Honvéd – kölcsönbe)
Távozók: Bereczki Dániel (?), Iszák Dominik (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik