NB II: a Szabó Zsolt, Mucha páros irányítja a Mislenyt

Vágólapra másolva!
2013.01.08. 07:11
A Pécsre távozó Márton Gábor helyett a Szabó Zsolt, Mucha József edzőpáros irányítja az NB II Nyugati csoportjában szereplő Kozármislenyt tavasszal.

Amint arról már beszámoltunk, a mislenyi sikeredző, Márton Gábor Pécsre szerződött, így új trénert kellett keresnie a Feleki Attila által vezetett klubnak.

A klub honlapjának beszámolója szerint már meg is találták az utódo(ka)t, a vezetőség választása Szabó Zsoltra és Mucha Józsefre esett. Szabó az elmúlt években a pécsi és a kaposvári utánpótlásban tevékenykedett, de egykoron a kozármislenyi fiatalokat is edzette. Mucha József tavaly még a PMFC másodedzője volt, labdarúgóként és edzőként is komoly karriert tudhat magáénak.

A Szabó Zsolt–Mucha József edzőpáros mellett az állandóságot a kapusedző Volcsányi Csaba képviseli, aki egyedüliként továbbra is marad a szakmai stábban.

Az új stábnak fel lesz adva a lecke, hiszen az előddel, Márton Gáborral több rekordot is megdöntött a csapat.A tavalyi bajnokságban 55 ponttal a második helyen végzett az együttes, ez új pontrekordot jelentett, míg az őszi teljesítmény, a 32 szerzett pont szintén új (féléves) csúcsnak számít.Amióta Márton ül a padon – az elmúlt két és fél évben –, 75 mérkőzésen 40 győzelem, 12 döntetlen és 23 vereség volt a mislenyiek mérlege (ez majdnem 60 %-os teljesítmény) és 122-82-es gólkülönbség fűződik az ő irányításához.

A klub érdemeit sem szabad elvitatni, ifj. Mihalecz István és Bene Ferenc után már a harmadik edzőt "adta" az NB I-nek a Kozármisleny.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik