P. V.
2022.12.04 17:31

NB II: A második félidei játékunkon bőven van mit javítani – Bognár István

Bár a 3–2-es első félidő után az előnyben lévő MTK-t védekezésre kényszerítette a Gyirmót, végül a kék-fehérek a hosszabbításban lőtt két ziccergólnak köszönhetően 5–2-re nyertek a labdarúgó NB II 19. fordulójának rangadóján. A mérkőzés után Bognár István és Stieber Zoltán értékelt az NSO Tv-nek. 

 

„Az első félidőben jól futballoztunk, megtaláltuk azokat a helyeket, amiket előzetesen megbeszéltünk, és ebből nagyon sok támadást tudtunk vezetni. Akár több gólt is lőhettünk volna, de nyilván a három gól nem rossz egy félidő alatt. A pontrúgásokkal viszont továbbra is hadilábon állunk, két gólt kaptunk belőle, ráadásul egyet pont a félidő végén. Nyilván ez feltüzelte a Gyirmótot, tudtuk, hogy mindent egy lapra feltéve fognak támadni. A második félidőben nem is nagyon találkoztunk a labdával, ezért ott sok pozitívumot nem tudok mondani a támadásainkról. A végén rúgtunk két gólt, de az már annak az eredménye volt, hogy a Gyirmót feljött támadni. Ettől függetlenül be kellett rúgni, és így öt-kettő lett a vége. De a második félidei támadó játékunkon és csapatjátékunkon bőven van mit javítani” – értékelt némileg önkritikusan a háromgólos győzelem után Bognár István. 

Stieber Zoltán is hasonló véleményen volt, s azt is elmondta, hogy visszagondolva a múlt heti, Kazincbarcika elleni mérkőzésre, még mindig van benne hiányérzet, hogy ott elhullajtottak két pontot. Videónkban ő is részletesen elemzi a Gyirmót elleni bajnokit, mind a ketten kitérnek a jövő heti, Szeged elleni rangadóra, s arra is reagálnak, hogy az előttük álló Pécs elszenvedte első vereségét az idényben a Dorog vendégeként. 

LABDARÚGÓ NB II
19. FORDULÓ
MTK BUDAPEST–GYIRMÓT FC GYŐR 5–2 (3–2) ÖSSZEFOGLALÓ ITT!
Új Hidegkuti Nándor Stadion, 500 néző. Vezette: Vad II. István (Rózsa Dávid, Ország Péter)
MTK: Somodi – Poór (Medgyes S., 71.) Varju, Kocsis G., Szépe – Kata, Mezei Sz. (Lehoczky R., 75.) – Stieber Z. (Zsóri D., 83.), Bognár I. (Zuigeber, 75.), Kovács Mátyás – Németh K. (Palincsár, 84.) Vezetőedző: Horváth Dávid
GYIRMÓT: Hársfalvi – Szegi, Polgár, Csörgő V., Hajdú Á. – Vass Á. (Király P., 85.) – Herjeczki (Pethő B., 77.), Kovács Milán, Nagy P., Medgyes Z. (Mayer Á., 64.) – Erdei M. Vezetőedző: Csertői Aurél
Gólszerző: Németh K. (21., 37.), Stieber Z. (29.), Zsóri (90+2., 90+5.), ill. Polgár (12.), Csörgő V. (45.)

2023.02.06 13:17:32

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Lukács Dániel szerezte a mindent eldöntő gólt – növelte előnyét a táblázaton a Diósgyőr.

2023.02.05 00:36:12

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Még csak másodszor nyert idegenben a baranyai együttes ebben a bajnokságban.

2023.02.05 00:29:55

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A vasiak Csernik duplájára építve 3–1-es sikert arattak az ETO otthonában.

2023.02.03 12:26:51

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Az egykori bányászvárosban is győztek, így már tíz forduló óta veretlenek a fővárosi kék-fehérek.