Nemzetisport.hu 2010.02.03 08:33 Frissítve: 2012.02.29 02:43

Videoton: „A szlovákokhoz képest a mi játékosaink szimpatikus úrifiúk” - Mezey

Mint tegnap beszámoltunk róla, a törökországi edzőtáborozás előtti utolsó felkészülési mérkőzésén a Videoton labdarúgócsapata hazai pályán 1–0-ra kikapott a szlovák FC Nitrától. Dr. Mezey György vezetőedző a klub honlapjának nyilatkozva elmondta, a szlovákokhoz képest az ő játékosai „szimpatikus úrifiúknak" tűntek.

"Ellenfelünk játéka kísértetiesen hasonlított a Slovan Bratislaváéra. Nagyon erős, céltudatos, rendkívül motivált csapatok a szlovák együttesek, most már értem, miért van ott a világbajnokságon a válogatottjuk. Ezek a csapatok agresszívebbek, célratörőbbek, megszállottabbak, vadabbak a cél elérése érdekében. A mieink hozzájuk képest "szimpatikus úrifúk" voltak a két mérkőzésen. Ugyan jobb futballistáink vannak, ám a szlovákok jobban fel vannak készülve a profi futballra. Ha ebből játékosaink le tudják vonni a számukra megfelelő következtetéseket, akkor nagyon jól jövünk ki ebből a két mérkőzésből. Ha viszont magyarázkodás és sértődés lesz a vége, akkor baj van. Természetesen megpróbálom a megfelelő mederben tartani ezt a kérdést, remélem sikerül!" – nyilatkozta Mezey a klub hivatalos honlapjának.

2021.09.26 16:34:52

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

A Fradi sorozatban kilencedszer nyert odahaza a lila-fehérek ellen, pedig az Újpest emberhátrányban sem adta fel.

2021.09.26 13:02:17

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Bár megszerezte a vezetést a Debrecen Kisvárdán, megtartani már nem tudta az előnyt.

2021.09.25 20:39:20

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Szinte minden az Újpest ellen szól tehát, mégsem javasoljuk, hogy mindenki feltegye a házát a Fradi győzelmére.