Videoton: egy kapus visszatér, 3 sorsa kérdéses – mi lesz Felcsúton?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.29. 08:54
Érdekes kapuskeringő van kialakulóban a nyáron a labdarúgó NB I-ben, illetve NB II-ben a Székesfehérvár (Videoton), Felcsút (Puskás Akadémia) vonalon.

Kezdjük azzal, hogy a korábban a Puskás Akadémiánál is futballozó, jelenleg a Videoton kölcsönjátékosaként az NB II-es Mezőkövesdnél szereplő, de a másodosztályban csak két meccsen védő Horváth Tamás visszatér a Videotonhoz.Horváth Tamás visszatér a Videotonhoz.

A fehérváriak első számú kapusa jó eséllyel Kovácsik Ádám lehet az új szezonban, vele májusban hosszabbított szerződést a klub. Ugyanakkor a Puskás Akadémiától kölcsönkapott Braniszlav Danilovics távozhat, viszont a légiósszabály miatt a szerb játékossal Felcsúton sem számolnak. A másodosztályba kieső PAFC magyar kapust keres Pogacsics Krisztián mellé.

A Videotonnál két kapus jövője tűnik kérdésesnek: a legutóbb a PAFC-nál kölcsönben játszó szerb Filip Pajovicsé és a Dunaszerdahelyre kölcsönadott szlovák Tomás Tujvelé.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Filip Pajovics (szerb, Puskás AFC, ?), Gábor Péter (Siófok, ?), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Tomás Tujvel (szlovák, DAC 1904 – Szlovákia, ?), Zsótér Donát (Puskás AFC, ?)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Barczi Dávid (DVTK), Bódi Ádám (DVSC), Futács Márkó (Mersin Idman Yurdu – Törökország), Sándor György (Perth Glory – Ausztrália), Varga József (DVSC), Theodorosz Kolokudiasz (Ciprus)
Távozók: Rudolf Gergely (?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Braniszlav Danilovics (szerb, Puskás AFC, ?), Alhassane Soumah (guineai, Juventus – Olaszország), Tischler Patrik (Puskás AFC, ?)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Haraszti Zsolt (Paks), Koltai Tamás (Paks
– kölcsön után végleg?)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik