Nyíregyháza: az egyik védő marad, a Békéscsaba kivár

Vágólapra másolva!
2015.06.17. 16:23
A licencproblémák miatt az NB III-ba sorolt Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapatának két védője, Szokol Zsolt és Rubus Tamás iránt  az NB I-ből és az NB II-ből is érdeklődnek csapatok.

Mint beszámoltunk róla, a Nyíregyháza két labdarúgója, Szokol Zsolt és Rubus Tamás iránt is érdeklődött az élvonalba feljutó Békéscsaba, ám hivatalos megkeresés még nem történt az ügyben. Információink szerint a csabaiak először a szabadon igazolható játékosok között néznek szét, és mivel Szokolnak és Rubusnak is még egy évig élő szerződése van a Szparival, a békéscsabai nevelésű futballisták ügyében egyelőre kivár az újonc klub.Mint beszámoltunk róla, a Nyíregyháza két labdarúgója, Szokol Zsolt és Rubus Tamás iránt is érdeklődött az élvonalba feljutó Békéscsaba, ám hivatalos megkeresés még nem történt az ügyben. Információink szerint a csabaiak először a szabadon igazolható játékosok között néznek szét, és mivel Szokolnak és Rubusnak is még egy évig élő szerződése van a Szparival, a békéscsabai nevelésű futballisták ügyében egyelőre kivár az újonc klub.

Úgy tudjuk, a két védővel és az őket képviselő menedzserrel, Georgi Attilával más NB I-es és NB II-es klub is felvette a kapcsolatot, ám konkrét ajánlatokról egyik esetben sem beszélhetünk.

„Természetesen szívesen játszanék újra a Békéscsaba színeiben, ám konkrét ajánlatig nem jutottunk el. Más élvonalbeli csapatok is érdeklődtek, de jelenleg élő szerződésem van. Szívesen játszanék az NB I-ben, meglátjuk, hogy alakul a sorsom” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Szokol Zsolt.

Rubus Tamás helyzete is hasonló, mint Szokolé, akivel korábban Békéscsabán és Újpesten is egy csapatban futballozott.

„A Békéscsaba érdeklődéséről én is hallottam, ám ezek csak puhatolózások voltak. Jelenleg egy másodosztályú megkeresésem volt, de kilencven százalék, hogy Nyíregyházán maradok” – beszélt a helyzetéről Rubus.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BÉKÉSCSABÁNÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:Koller Krisztián (Nyíregyháza), Rubus Tamás (Nyíregyháza), Szokol Zsolt (Nyíregyháza)
Távozók: Póser Dániel (Vasas, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik