M. B.
2023.02.14 17:03 Frissítve: 2023.02.14 17:38

NB I: Balogh Norbert kölcsönbe került a Vasashoz – hivatalos

Hivatalos honlapján jelentette be a labdarúgó NB I-ben érdekelt Vasas FC, hogy az idény végéig kölcsönvette a DAC magyar válogatott csatárát, Balogh Norbertet.

Angyalföldön folytatja Balogh Norbert (Fotó: Vasas FC/Facebook)

 

A 26 éves labdarúgó így ismét együtt dolgozhat Kondás Elemérrel, aki évekkel ezelőtt a DVSC mestereként edzette.

Balogh Norbert személyében olyan játékost sikerült megszereznünk, akitől azt várjuk, hogy segíti eredményesebbé tenni együttesünk támadójátékát. Kivételes fizikai adottságainak köszönhetően kiemelkedő a fejjátéka, emellett remekül cselez, váratlan megoldásokra képes, így több szempontból is igen kellemetlen ellenfél lehet riválisaink védői számára” – nyilatkozta az átigazolásról Nagy Miklós, a Vasas sportigazgatója.

Boldog vagyok, hogy itt lehetek, nagyon pozitív számomra, hogy a klub érdeklődött irántam. Jelenleg nem ideális a csapat tabellán elfoglalt helyezése, de két-három győzelem elég lehet ahhoz, hogy felzárkózzunk, hiszen a keretet nagyon jó futballisták alkotják. Minden erőmmel azon leszek, hogy a csapatot segítsem, és a klub elérje a bajnokságban a célját” nyilatkozta a klubhonlapnak Balogh Norbert.TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASAS FC-NÉL
Érkezők:
Hegedűs János (Diósgyőri VTK, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Balogh Norbert (DAC – Szlovákia)
Kölcsönből visszatérhet: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Rab Boldizsár
Kiszemeltek: Urblík József (szlovákiai, Puskás AFC)
Távozók: –
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz:
 –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

2023.03.24 19:21:53

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Van bennem jócskán nosztalgikus szomorúság. Elvégre a Pécs, a Szeged, a Szombathely és a Győr a középmezőnyben álmodozik a szebb jövőről, ám a Nyíregyháza 16. és a Békéscsaba 17. helye a jelenlegi állás szerint csak osztályozót ér, a két kieső előtt végző három csapat ugyanis minősítőt játszik majd a nyártól 18-as mezőnyre csökkenő sorozatért.

2023.03.23 23:32:35

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A döntés legfontosabb üzenete valószínűleg az, hogy a Vasas vezetősége önkritikát gyakorolt. Belátta hibáit az elmúlt évek játékospolitikája, a csapat menedzselése kapcsán, elismerte, hogy az eddig meghozott intézkedések nem vezettek eredményre.

2023.03.20 21:06:37

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Ha túlzás is, hogy a lelkével törődni kell, az érzelmeit nem szabad félresöpörni.

2023.03.20 21:03:34

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Vajon van-e még egy bajnokság az általunk ismert fociuniverzumban, ahol a profi osztályokban olyan vircsafttal kezdődhetnek a félidők, mint nálunk, hogy valaki a pénzéért cserébe elpöccintheti a labdát a kezdőpontról?

2023.03.19 19:36:31

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Újabb vereségével a Ferencváros közel tizenkét éve nem látott rossz sorozatot épített fel.