Honvéd: nem a bajnokcsapat lehet Eppel első számú kérője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.24. 08:06
Izraeli sajtóhírek megerősítik az NSO értesülését, miszerint a Maccabi Haifánál is képbe került a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd támadója, a Videoton elleni, szombati „bajnoki döntőre” készülő Eppel Márton.

A sport1.maariv.co.il úgy tudja, az izraeli bajnokság felsőházi rájátszásában 6. helyen végző Maccabi Haifa az 1 millió euróra becsült áránál akár többet is fizetne a magyar bajnokság góllövőlistáját 15 találattal vezető játékosért, aki keddi hírek szerint a Korhut Mihályt is foglalkoztató Hapoel Beer-Sevánál is szóba került. keddi hírek szerint a Korhut Mihályt is foglalkoztató Hapoel Beer-Sevánál is szóba került.

Utóbbi esetében érdekesség, hogy az izraeli forrás szerint pár hónapja már ajánlották a klubnak a játékost, akkor azonban a Beer-Seva nem tanúsított érdeklődést a támadó iránt.

Bár ez mostanra megváltozott, a hírek szerint nem túl valószínű, hogy kifizetnének a korábbinál jóval magasabb átigazolási összeget, így jelen állás szerint a Maccabi Haifának nagyobb esélye lehet Eppel szerződtetésére. Habár a Maccabi szándékai komolyak, az átigazolásba az új sportigazgató-jelölt is beleszólhat, akinek érkezését már a héten bejelenthetik a klubnál.

A korábban külföldön az angol Oldham Athleticnél és a holland NEC-nél, itthon pedig Pakson és az MTK-nál is megforduló 25 éves Eppel pályafutása legjobb formájában futballozik. Míg korábbi csapatainál összesen 13 gólt szerzett az NB I-ben, a Honvédnál másfél év alatt 20-at, ebből 15-öt a jelenlegi idényben, amivel vezeti a góllövőlistát a 13 gólos Marko Scsepovics (Videoton) előtt.

NB I, 2016–2017, 33. FORDULÓ
MÁJUS 27., SZOMBAT
HELYSZÍN
19.00: Vasas–Mezőkövesd (stream: m4sport.hu)Budapest, Szusza Ferenc Stadion
19.00: Ferencváros–Újpest
(stream: m4sport.hu)
Budapest, Groupama Aréna
19.00: Budapest Honvéd–Videoton (Tv: M4 Sport)
Budapest, Bozsik József Stadion
19.00: DVTK–DVSC
(stream: m4sport.hu)
Mezőkövesd, Városi Stadion
19.00: Paks–MTK
(
stream: m4sport.hu)
Paks, Városi Stadion
19.00: Haladás–Gyirmót (stream: m4sport.hu)Sopron, Városi Stadion
Az NSO a forduló összes mérkőzéséről élő, szöveges tudósítással jelentkezik, az m4sport.hu-n pedig streamen követhetik nyomon a találkozókat. A Honvéd–Videoton meccs a tévében is élőben lesz látható, az M4 Sporton, míg az FTC–Újpest derbi azt követően, felvételről.
TABELLA • MENETREND • GÓLLÖVŐLISTA

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik