CS. A., P. K. 2021.01.06 08:43 Frissítve: 2021.01.06 09:02

Honvéd: Bőle szerződtetését már szerdán bejelenthetik

Hétfő este a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy a Ferencváros labdarúgócsapatától ősszel távozó Bőle Lukács a Honvéddal kezdte meg a téli felkészülést, részt vett az orvosi felméréseken. Információnk szerint a szélső Kispesten folytatja pályafutását, szerdán be is jelenthetik a szerződtetését.

A legutóbb Zalaegerszegen futballozó Bőle Lukács lehet a Honvéd első téli szerzeménye (Fotó: Tumbász Hédi, archív)

 

Mint beszámoltunk róla, szerdán hivatalossá válhat, hogy Bőle Lukács a Bp. Honvédba szerződik. Úgy tudjuk, a 30 éves futballista hétfőn és kedden is megjelent a Magyar Futball Akadémián, s a tárgyalások eredményre vezettek, a jövőben Kispesten folytathatja.

Bőle tétmérkőzésen legutóbb tavaly június 27-én, a ZTE FC–Mol Fehérvár FC (1–1) bajnokin szerepelt. Utána visszatért a Ferencvároshoz (amely tavaszra kölcsönadta a ZTE-nek), a Fradinál nem számítottak rá, de csak az átigazolási határidő után tudott szerződést bontani az FTC-vel, így az ősszel már nem igazolhatott új csapatba.

Szintén Kispesten edz az NB III-ban szereplő III. Kerületi TVE 27 éves belső védője, Erdei Gábor, aki próbajátékon vesz részt, de ha szerződést is kap, várhatóan csak a Honvéd második csapatában lép pályára.

Biztossá vált a Honvéd felkészülési programja: szombaton 11 órakor az ETO FC Győr ellen lép pályára a csapat, majd négy nappal később, szerdán a szlovák FC Nitra látogat a Magyar Futball Akadémiára, zárásképp pedig következik az MTK Budapest elleni mérkőzés 16-án, szombaton a Hidegkuti-stadionban.

A Honvéd a június 23-i hétvégén éppen Bőle előző csapata, a ZTE ellen kezdi meg a bajnokságban a tavaszi szezont.

 

2021.05.11 10:48:23

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

A pályák bűvöletében éltek, egyikük, Béla egyenesen a válogatottságig vitte.

2021.05.13 23:47:08

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. A szurkoló, aki egy a történettel, s aki „eggyé lenni” vágyik csapatával, nagyon szeretné a misztikus uniót (a feloldódás csodáját) megélni a maga életében, nagyon kívánná a „belső körhöz” tartozónak tudni magát.

2021.05.11 22:41:10

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A ZTE-től is több lejáró szerződésű játékos távozhat. Kövesse nyomon a keretek változásait körképünkben!