Felkészülés: Mak betalált, több fiatallal a csapatban nyert az FTC

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2021.01.09. 18:29
null
Róbert Mak (labdával) gólt és gólpasszt is jegyzett a Ferencváros idei első mérkőzésén (Fotó: fradi.hu)
A Ferencváros Spanyolországban edzőtáborozó labdarúgócsapata a spanyol negyedosztályú Alhaurín de la Torre CF ellen játszotta idei első mérkőzését, és négy nullára győzött.

A Marbellában edzőtáborozó Ferencváros több saját nevelésű fiatallal a soraiban állt fel idei első mérkőzésén, a negyedosztályúAlhaurín de la Torreelleni edzőmeccsen. A kezdőcsapatban helyet kapott a 18 éves védő, Csontos Dominik és a szintén 18 esztendős támadó középpályás, Katona Bálint is.

Közülük Csontos a második ferencvárosi gólban is szerepet játszott, a 15. percben ő ugratta ki a szlovák Róbert Makot, aki gólpasszt adott a középen érkező brazil Isaelnek. Ezzel már 2–0-ra vezetett a Fradi, az első gólt ugyanisMak már néhány perc után megszerezte közelről. Mak szeptemberben szerződött a Ferencvároshoz, de az őszi 14 tétmeccsén nem tudott eredményes lenni (hat gólpassza volt).

A második félidőre teljes sort cserélt a Ferencváros, s az egyaránt 17 éves Redzic Damir megNagy Olivér személyében újabb fiatalok léptek pályára. A Fradi a második félidőben is két gólt szerzett, a 84. percben Marcel Heister, a 87.-ben Ihor Haratin talált be, utóbbi 11-esből, beállítva a 4–0-s végeredményt.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA


Forrás:
FradiMédia

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FERENCVÁROS–ALHAURÍN DE LA TORRE (spanyol, IV.) 4–0 (2–0)
Marbella (Spanyolország)
FERENCVÁROS, 1. félidő: Dibusz – Lovrencsics G., Blazic, Botka, Csontos – Vécsei, Laidouni – Katona B., Skvarka, Mak – Isael. 2. félidő: Bogdán – Nagy O., Frimpong, Dvali, Heister – Sigér, Haratin, Somália – Damir, Baturina, Uzuni
G: Mak (3.), Isael (15.), Heister (84.), Haratin (87. – 11-esből)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik