Felkészülés: a ZTE ismét büntetőt rontott – iksz a Varazdin ellen

Vágólapra másolva!
2019.11.16. 18:16
A ZTE NB I-es labdarúgócsapata felkészülési meccsen, hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a horvát élvonalban sereghajtó NK Varazdinnal.

Az U21-es válogatottban szereplők és a sérültek kivételével mindenki szerepet kapott a ZTE-ben az NK Varazdin elleni felkészülési mérkőzésen – írja a zalai klub a hivatalos honlapján, a ztefc.hu-n.

A 3. percben Stieber Zoltán passza után Radó András harcolt ki büntetőt, Stieber bal alsóba tartó lövését bravúrral ütötte ki a horvát csapat kapusa. A zalaiak két meccsen így már három kihagyott 11-esnél tartanak, mint ismert az NB I legutóbbi fordulójában Babati Benjámin és Radó András is rontott a Mezőkövesd ellen.

A 15. minutumban vendégrészről Leon Benko lőtt kapufát, majd Babati kapáslövését védte bravúrral Dinko Gavranovic, aki később Bobál Gergely fejesét is mentette.

A második félidő derekán Matija Kolaric lövésénél mutatott be bravúrt a ZTE kapusa, Szemerédi Norbert, a kipattanót azonban Dominik Glavina pár lépésről a kapuba továbbította. A ZTE a 88. percben egyenlített: Hudák Martin tisztára játszotta magát, beadása után a próbajátékon szereplő nigériai Ubocioma Meshack lőtt a kapuba (1–1).

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
ZTE FC–NK Varazdin (horvát) 1–1 (0–0)
Vezette
: Molnár Attila (Huszár Balázs, Kulman Tamás)
ZTE FC: Szemerédi – Kocsis, Lesjak (Devecseri), Bobál D. (Szépe), Bedi (Grumic) – Mitrovic (Hegedüs O.), Kiss M. – Babati (Golodiuk), Stieber Z. (Hudák), Radó (Meshack) – Bobál G. (Ikoba)
Varazdin: Gavranovic – Prce, Roca, Benko, Trezak, Senic, Kolaric, Stefulj, Stolnik, Trajcic, Perkovic
Cserék: Glavina, Vuklea, Sambolec, Horvát, Fucak
Gólszerző: Meshack (88.), ill. Glavina (71.)
Forrás: ztefc.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik