Felkészülés: a Kecskemét két góllal nyert Szegeden

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.03.24. 13:34
null
Felkészülési meccset nyert Szegeden a Kecskemét (Fotó: Czinege Melinda/Hajdú-Bihari Napló, archív)
A labdarúgó NB I-ben érdekelt Kecskeméti TE 2–0-ra győzött a másodosztályú Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendégeként egy péntek délben megrendezett felkészülési mérkőzésen – számol be róla a klub hivatalos Facebook-oldala.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője a klubhonlapnak: „Nagyszerű pályán, nagyszerű körülmények közt játszhattunk egy kiemelkedő képességű NB II-es csapat ellen. Nagy hasznunkra volt ez a mérkőzés. Gyorsan és kombinatívan játszottunk, a srácok tényleg élvezték a futballt. Kis hiányérzetem a kimaradó helyzeteink, illetve a rosszul megvalósított pontrúgások miatt volt, de ez benne van a játékban. Megfelelő terhelést tudtunk adni azoknak, akik pályára léptek, szerencsére betegeink és sérültjeink is folyamatosan térnek vissza. Sok pozitívum volt ebben a meccsben összességében. Kapnak most egy kis pihenőt a játékosok, majd a jövő héttől folytatjuk a munkát, lesz időnk egy teljes hetet készülni a Mezőkövesdre.”

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Szeged-Csanád GA–Kecskeméti TE 0–2
KTE: Kersák – Nagy K., Szabó A., Rjaskó, Szalai G., Zeke – Szuhodovszki, Vágó, Banó-Szabó – Tóth B., Májer. Csere: Varga Á., Katona M., Nikitscher, Meszhi, Belényesi, Bodor Z., Buna, Gréczi.
Gólszerző: Tóth B. (50., 60.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik