DVTK: a portugál középpályás kikerült az első csapat keretéből

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2021.02.02. 10:56
null
Rui Pedro kikerült a DVTK NB I-es keretéből (Fotó: Török Attila)
A labdarúgó NB I-ben sereghajtó Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján bejelentette, Rui Pedro csak az NB III-as csapattal készülhet, és megfelelő ajánlat esetén távozhat.

A miskolci klub keddi közleménye szerint a 32 éves portugál középpályás gyenge teljesítménye miatt kikerült a felnőttcsapat keretéből, s mostantól a DVTK II edzéseit látogathatja.

„A BMTE elleni mérkőzés után egyeztettem Zoran Zekic vezetőedzővel, majd úgy döntöttem, nem várunk tovább, megfelelő ajánlat esetén nem gördítünk akadályt Rui Pedro távozása elé
– idézi a dvtk.eu Benczés Miklós sportigazgatót. – Türelmesek voltunk, hiszen egy tapasztalt és rendkívül kreatív labdarúgóról van szó, de sajnos a teljesítménye jelentősen elmaradt a várakozásoktól. Hétfőn közöltem vele a döntésünket, elhagyta az első csapat öltözőjét, a keddi naptól kizárólag a tartalék csapat edzéseit látogathatja.”

Rui Pedro 2019 szeptemberében a Ferencvárostól igazolt a Diósgyőrhöz, amelynek színeiben a mostani idényben tizenöt NB I-es meccsen összesen egy gólt szerzett és egy gólpasszt adott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik