CS. M. 2022.01.25 16:23 Frissítve: 2022.01.25 16:54

DVSC: Tőzsér megerősítette, érdeklődtek Dzsudzsák iránt

A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC sportigazgatója, Tőzsér Dániel megerősítette: a téli átigazolási időszakban érdeklődtek Dzsudzsák Balázs iránt, de hivatalos ajánlat nem érkezett érte – adta hírül a Dehir.

Tőzsér Dániel sportigazgató beszélt a téli játékosmozgásokról(Fotó: Czinege Melinda/Hajdú-Bihari Napló)

 

Tőzsér Dániel a debreceni Napszemle stábjának beszélt a jelenleg is zajló átigazolási időszakról, a lehetséges érkezőkről, távozókról. Megerősítette, hogy érdeklődtek a 108-szoros válogatott Dzsudzsák Balázs iránt ezen a télen, de hivatalos ajánlatot egyik klub sem tett érte. Ezt követően szót ejtett az eddigi egyetlen téli érkezőről, az északmacedón támadóról, David Babunszkiról.

Nekünk is adva van egy büdzsé, amelyből gazdálkodni tudunk. Most ez az a poszt, ahol igazán nagy szükség volt egy új játékosra, aki fog tudni segíteni a jövőben.”

A DVSC sportigazgatója a vezetőedzőről, Joan Carrillóról is szót ejtett: „Pozitív személyiség, aki nem ismer problémát, csak a megoldásokat keresi.”

A TELJES CIKKET IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL! 

2022.05.25 23:43:11

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nem volt akkora bolondság, amikor Bernd Storck elkezdte mérni, elemezni, mit tudnak a legjobb magyar játékosok – mára csak kiderült, hogy az NB I-es futballpályákon sem csak védőkkel vagy éppen a csatárokkal, hanem a tudománnyal is versenyt kell futni.

2022.05.23 21:28:44

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Nem az anyagiak motiválják elsősorban.

2022.05.23 07:57:30

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Bozsik Péter: Egerszegen dolgozni a bajnoki címünket hozó idényben maga volt a mámor!

2022.05.22 22:41:57

Labdarúgó NB I KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Mert utólag már nagyon könnyű volt belemagyarázni, hogy a nagyképű magyar futballista nyilván úgy gondolta, majd jól megszívatja a BEK-győztes olaszt, emelget, esernyőzik, meg brazil körözik, és tessék, mekkorát koppant – természetesen szó sem volt ilyesmiről, a legjobbnak tetsző helyzetkezelés ért igazán kellemetlen véget.