DVSC: Lázár azt sem tudta, hogy NB I-es meccset játszanak

Vágólapra másolva!
2015.03.02. 11:54
Még a székesfehérvári kórházban van Lázár Pál, akit a Puskás Akadémia–DVSC-Teva NB I-es labdarúgó-mérkőzésen talált fejbe a labda Tischler Patrik szabadrúgásánál. A debreceni védő életéből nagyjából öt perc kiesett.

„Amikor a Puskás Akadémia szabadrúgáshoz jutott, a sorfalban állva még el is döntöttem, hogy ha felém jön a labda, kifejelem. Az utolsó momentum az volt számomra, amikor Lencse legurította Tischlernek a labdát, aztán a következő kép, hogy az orvosi szobában vagyok – emlékezett vissza a történtekre a dvsc.hu-nak nyilatkozó Lázár Pál. – Nem értettem, hogy mit keresek ott. A párom is mellettem volt már akkor, és kérdeztem, hol vagyok. Azt sem tudtam, hogy NB I-es meccset játszunk. A bent lévők magyarázták el, hogy Felcsúton van a Loki, és kint a pályán zajlik a bajnoki meccs.”

A védőre legalább három hét kihagyás vár.

„Jelenleg még a fehérvári kórházban vagyok, de nemsokára hazamehetek. Ezen a héten teljes pihenő van előírva számomra, majd a második héten kocogás lesz, a harmadikban pedig már nagyobb terhelést is kaphatok. Ha minden jól megy, azon a héten, amikor Pécsen játszunk bajnokit, már a csapattal készülhetek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik