NB II: békéscsabai szélsőt igazolt a Mosonmagyaróvár

Vágólapra másolva!
2024.02.21. 08:53
Máris Dominik Mosonmagyaróvárra szerződött (Fotó: facebook.com/mte1904.hu)
Bár a hétvégén az Ajka elleni, 1–0-ra elveszített bajnokin csereként már pályára lépett a Mosonmagyaróvár NB II-es labdarúgócsapatában Máris Dominik, a szélső szerződtetését hivatalosan csak kedden jelentette be a klub.

 

„Máris Dominik személyében villámgyors játékossal bővült Nagy Ádám vezetőedző csapata, aki elsősorban a pálya szélén kamatoztathatja tudását – számolt be a hírről a klub a Facebook-oldalán. – 23 éves játékosunk Békéscsabán született, itt is ismerkedett meg a labdarúgással. A korosztályos ranglétrát végigjárva végül 2018-ban bemutatkozhatott a másodosztályban, ahol aztán egészen mostanáig meghatározó játékosa volt a csapatnak.”

Máris Dominik ősszel kilenc NB III-as bajnokin szerepelt a Békéscsabában, Mosonmagyaróvárra múlt héten érkezett, az Ajka elleni vasárnapi bajnokin csereként pályára is lépett az NB II-ben utolsó helyen álló csapatban.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁRNÁL
Érkezők: Auerbach Martin (Puskás Akadémia – kölcsönbe), Bekker Roland (Tiszakécske – kölcsönbe), Radics Márton (PAFC – kölcsönbe, legutóbb Szeged-Csanád GA – kölcsönben), Kapornai Bertalan (Vasas – kölcsönbe), Máris Dominik (Békéscsaba)
Távozók: Heinrich Márk (Oberpullendorf – Ausztria), Korbély Kristóf (Putnok), Szalka Dominik (magyar-szlovák, III. Kerület), Takács Tamás (Tiszakécskei LC) 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik