NB II: a visszatérő játékos két évre aláírt Dunaújvárosban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.24. 08:12
A csákvári kölcsön után visszatérő Burucz Barna két évre elkötelezte magát a Dunaújvárosnak – tudtuk meg az NB II-es labdarúgóklub honlapjáról.

Az elsősorban a védelem közepén bevethető Burucz Barna kölcsönszerződése az elmúlt idény végén lejárt, ám a dunaújvárosi klub csak most hozta nyilvánosságra, hogy szerződtette a 27 éves játékost.

„Örülök, hogy az új vezetőedző is számít rám – idézi a honlap Buruczot. – A sérülésem a múlté, ezt igazolja, hogy a nyári felkészülést végig tudtam csinálni, és az előkészületi mérkőzéseken is játszottam. Szeretnék visszakerülni a Dunaújvárossal az első osztályba, és remélem, hogy jó játékommal tudom segíteni a csapatot.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DUNAÚJVÁROSNÁL

Érkezők: Szűcs Lajos (Lombard Pápa), Magasföldi József (Gyirmót)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Burucz Barna (Csákvár), Galambos Ádám (Szolnok), Hajdók Gábor (Bölcske), Hosszú Péter (Baja), Milinte Árpád (Csákvár), Tóth Tibor (Bölcske)

Az utánpótlásból felkerültek: Harsányi István, Spánicz Levente, Szellák Soma, Tamaskó Ádám

Kiszemeltek: Gránicz Patrik (PMFC, tavasszal Szentlőrincen volt kölcsönben), Fejős Áron (Kaposvár), Koval Viktor (Újpest), Tóth Csaba (Vasas)
Távozók: Böőr Zoltán (befejezi profi pályafutását), Farkas Viktor (Cegléd), Galambos Ádám (Mosonmagyaróvár), Dino Gavric (horvát, ?), Nikola Grubjesics (szerb, ?), Hidvégi Sándor (?), Kocsis Gábor (Csákvár), Safet Jahic (szlovén, ?), Lázár Zsolt (Kisvárda), Nagy Gergely (Vasas), Thiago (brazil, ?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Nikházi Márk (Diósgyőri VTK), Papp Máté (Videoton, onnan Sopron?), Szekeres Adrián (Videoton, ?)
Távozhatnak: Rafe Wolfe (jamaicai)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik