NB II: aláírt a korábbi Fradi-támadó a Zalaegerszeghez

Vágólapra másolva!
2015.02.17. 15:20
Amint azt korábban a Nemzeti Sport Online már előrejelezte, a ZTE FC-hez szerződött a Kaposvár fiatal támadója, Murai Márk. A játékos két és fél éves szerződést írt alá a kék-fehérekhez – erről a klub honlapja számolt be.

Az 18 esztendős Murai Márk a Ferencvárosban nevelkedett, és 2013-ban a fővárosi klub utánpótlásából szerződött Kaposvárra. A támadó az előző idényben a somogyiaknál az NB I-ben is bemutatkozhatott, az élvonalban 12 meccsen kapott lehetőséget. Murai – aki korábban a holland AZ figyelmét is felkeltette – az őszi szezon után elsőként távozott a Kaposvártól az anyagi problémák miatt. Murai Márk a Ferencvárosban nevelkedett, és 2013-ban a fővárosi klub utánpótlásából szerződött Kaposvárra. A támadó az előző idényben a somogyiaknál az NB I-ben is bemutatkozhatott, az élvonalban 12 meccsen kapott lehetőséget. Murai – aki korábban a holland AZ figyelmét is felkeltette – az őszi szezon után elsőként távozott a Kaposvártól az anyagi problémák miatt.

„Murai Márkot az egyik menedzser, Kovács Bálint ajánlotta a figyelmembe. Márk fejlődőképes, jó futballista, aki hosszú távon még sokra viheti, és nagy erénye, hogy több poszton is hasznára lehet a csapatnak. Centert is tud játszani, de a csatár mögött is képes futballozni” – nyilatkozta korábban a támadóról Lendvai Miklós.

Szintén a Nemzeti Sport Online számolt be róla először, hogy Murai Márk után Városi Viktor is a ZTE FC játékosa lehet.

Városi Viktor ügyében a Haladással szóban megállapodtunk már a kivásárlásáról, de egyeztetések szükségesek még többek között a játékos képviselőivel – mondta a zaol.hu-nak Kocsárdi Gergely klubigazgató. – A napokban végleg megegyezhetünk az ügyében, de semmit sem szabad elkiabálni.”

Szombaton, a horvát Cakovec elleni gyakorló mérkőzésen pályára lépett a ZTE FC-ben az erdélyi Zsiga Ervin, s az ő sorsa egyelőre bizonytalan, egyeztetések zajlanak vele. Károly Bálint és Kocsis Adrián pedig az U21-es csapattal edz, de mint a klubigazgató jelezte, szeretnék az ő dolgaikat is rendezni a héten, hogy találjanak nekik csapatot.

A ZTE FC csütörtökön szurkolói ankétot tart 18 órától az Arany Bárány Hotelben, ahol a csapat új szerzeményeit mutatják be az érdeklődőknek.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE FC-NÉL
Érkezők:Horváth Péter (Lenti), Murai Márk (Kaposvár, szabadon igazolható), Szakály Attila (Haladás)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Karacs Péter (Bp. Honvéd – próbajáték), Józsi György (Dunaújváros, szabadon igazolható), Városi Viktor (Haladás, szabadon igazolható), Zsiga Ervin (román-magyar, AFC Fortuna Poiana Campina – Románia)
Távozók: Horváth Attila (Siófok), Marcus Vinícius Batista dos Santos „Tanque” (brazil,?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Távozhatnak: Czirjék Zoltán (Kaposvár?), Károly Bálint (?), Kocsis Adrián (?)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik