NB II: újabb négy játékos érkezik Siófokra, ketten távoznak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.29. 12:31
Polényi Gábor és Szűcs István után további négy játékossal megegyezett a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok vezetősége: Csató Martin, Bakos Bence, Erdei Gábor és Molnár Marcell is a Balaton-partiaknál folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

A 20 esztendős középső védő, Csató Martin ősszel a Győri ETO kölcsönjátékosként Mezőkövesden futballozott, és Siófokon is kölcsönben játszhat. Csató Martin ősszel a Győri ETO kölcsönjátékosként Mezőkövesden futballozott, és Siófokon is kölcsönben játszhat.

A szintén hátvédposzton bevethető, 25 éves Bakos Bence a Balmazújvárosban, míg a 21 esztendős Erdei Gábor Soroksáron szerepelt legutóbb. A 24 éves támadó, Molnár Marcell Nyíregyházán játszott ősszel; ők egyébként mindannyian végleg kerülnek a Balaton-partiakhoz.

A négy labdarúgóval mindenben megállapodott a klub vezetősége, már csak a szerződések aláírása van hátra.

A Nemzeti Sport Online megtudta, hogy a Pécs elleni szerdai felkészülési mérkőzésen tesztelt váci középpályás, Kovács Gergely nem lesz a Siófok labdarúgója.

Újabb távozók is vannak a keretből, Fehér Zsolt, Daru Bence, Szilvási Zoltán és Eisenberger Tamás után Papp Szilárd és Kirchner Krisztián is elhagyja a klubot, utóbbi a Kozármislenyhez igazol.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SIÓFOKNÁL
Érkezők: Bakos Bence (Balmazújváros), Erdei Gábor (Soroksár), Szűcs István (szabadon igazolható), Molnár Marcell (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza)
Kölcsönbe érkezők: Csató Martin (Győri ETO), Polényi Gábor (Vasas – kölcsönbe)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Eisenberger Tamás (Lombard Pápa), Fehér Zsolt (Békéscsaba), Kirchner Krisztián (Kozármisleny), Papp Szilárd (?), Szilvási Zoltán (Szeged 2011?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Daru Bence (Bp. Honvéd)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik