NB II: Rajos, Bognár és Mogyorósi is Ajkára kerülhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.06. 12:24
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajka több rutinos játékossal erősítené meg keretét. A vezetők kapcsolatban állnak a szombathelyi Rajos Gáborral, a kecskeméti Mogyorósi Józseffel és az ősszel Sopronból távozó Bognár Zsolttal is.

Az ajkai vezetők a 35 éves Bognár Zsoltot még a játékos soproni távozása után keresték meg, de megállapodás még nem született a felek között, mivel a hátvéd Ausztriában keres magának csapatot, ráadásul a Kisvárdával is kapcsolatban van.

A 30 esztendős Rajos Gábornak szintén van ausztriai ajánlata – egy harmadosztályú klub keresi – de az Ajka is szívesen látná őt soraiban, és ha nem szerződik Ausztriába, akkor minden bizonnyal a másodosztályú csapatot választja.

A 35 esztendős Mogyorósi József az ősszel még alapember volt Kecskeméten, de sorsa bizonytalanná vált az alföldieknél, az Ajka pedig szeretné átigazolni a jobbhátvédet.

Távozók is akadnak az ajkai keretben, az ősszel nagyon kevés lehetőséget kapó Dancsecs Dániel és Varga Tamás szabadon kereshet magának új csapatot.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ FC AJKÁNÁL
Érkezők:
Távozik/távozhat: Dancsecs Dániel (?), Varga Tamás (?)
Kiszemeltek: Rajos Gábor (Haladás), Mogyorósi József (Kecskemét), Bognár Zsolt (klub nélküli)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik