KTE: még egy évet marad az FTC-től kölcsönvett középpályás

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.15. 14:20
null
Katona Bálint marad Kecskeméten (Fotó: kecskemetite.hu)
Újabb egy évvel meghosszabbította a Ferencvárostól kölcsönvett Katona Bálint szerződését a labdarúgó NB I-be feljutó Kecskeméti TE, így a 19 éves támadó középpályás a következő idényt is a Bács-Kiskun megyeieknél tölti.

A KTE hivatalos honlapján kiemelte, hogy Katona az előző idény előtt az FTC-től került kölcsönbe Kecskemétre, ahol a legutóbbi kiírásban 33 mérkőzésen öt gólt és két gólpasszt jegyzett, Siófokon az ő duplájával fordított a Kecskemét.

„Csak jót tudok mondani erről a helyzetről, nagyon boldog vagyok, hogy maradhatok Kecskeméten. Nagyon pozitívan állok a szezonhoz, és örülök annak is, hogy nem kellett csapatot váltanom. Jól érzem magam a KTE-nél. A csapattal a minimális cél természetesen az, hogy legalább két klubot megelőzzünk, de természetesen vannak nagyobb álmaink is, ha ezt a célkitűzést tudjuk teljesíteni. Ehhez szeretnék én is hozzátenni” – mondta Katona Bálint a klub honlapján.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KECSKEMÉTI TE-NÉL
Érkezők:Banó-Szabó Bence
(Budapest-Honvéd), Belényesi Csaba (Diósgyőri VTK), Uros Djuranovics (montenegrói, FK Kolubara – Szerbia, szabadon igazolhatóként),Pejovics Danilo (szerb-magyar, Szeged-Csanád GA), Sági Milán (Pécsi MFC, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Katona Bálint (Ferencvárosi TC), Szabó Levente (Mol Fehérvár FC), Zeke Márió (Mol Fehérvár FC), Varga Bence (MTK Budapest – ismét kölcsönbe),
Kölcsönből visszatérhet: Hatvani Dániel (FC Dabas)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Győri Benjámin, Bodor Zoltán
Kiszemeltek:
Távozók: Bartha László (Kozármisleny), Gál Szabolcs (szabadon igazolható), Kis Balázs (szabadon igazolható), Lukács Dániel (Diósgyőri VTK),Szabó László (szabadon igazolható), Paudits Patrik (szabadon igazolható), Lipcsei Ádám (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Hadaró Valentin (Pécsi MFC)
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Szökrönyös Dániel (Zalaegerszegi TE)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik