NB I: Hiányzott az agresszivitás a játékunkból - Kondás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.01. 18:54
Hátrányból 2–1-re nyert a PMFC hazai pályán a DVSC-Teva ellen a labdarúgó NB I hatodik fordulójában. A pécsiek szakvezetője, Lőrincz Emil szerint az egész mérkőzésen az történt, amit elterveztek, míg a vendégek vezetőedzője, Kondás Elemér a bátor futballt hiányolta játékosaitól.

„Érdekes mérkőzés volt, mert vezettünk 1–0-ra, aztán kiegyenlített az ellenfél, és utána nekünk voltak helyzeteink, de egy ellentámadásból mégis mi kaptunk gólt. Az volt a probléma, hogy a középpályán nem nagyon tudtuk összeszedni a labdákat. Kicsit bátortalanul is futballoztunk, sokkal határozottabban kellett volna játszani. A hazai csapat ezt jól csinálta, sokkal agresszívebb és határozottabb volt. Tőlünk ez hiányzott a mai mérkőzésen. Sajnos Kulcsár Tamásnak összejött egy sérülés, Bódi Ádám pedig még mindig egy korábbi sérülését nyögi, ezért kellett lecserélni őket. Ezután már be voltunk határolva a további cserékkel, nem nagyon tudtunk belenyúlni a mérkőzésbe" – nyilatkozta a DVSC-Teva vezetőedzője, Kondás Elemér a Magyar Televíziónak.Kondás Elemér a Magyar Televíziónak.

„Úgy gondolom, az egész mérkőzést beleértve, kivéve a második félidő elejét, a mi akaratunk érvényesült, nekünk voltak nagyobb helyzeteink. Voltak szituációk, amelyekből már hamarabb is gólokat rúghattunk volna, így úgy gondolom, megérdemelt a győzelmünk. Az jó dolog, hogy van egy szervezett csapatunk, egy szerethető csapatunk. Ma helyzeteket alakítottunk ki, és szerencsére eggyel több gólt szereztünk, mint a múlt héten, és remélhetőleg nem fog megszakadni ez a sorozat a jövő héten sem" – értékelte a mérkőzést a PMFC vezetőedzője, Lőrincz Emil.

„Nagyon örülök, mert jó csapatot győztünk le, de igazából nem nagyon tudok mit mondai, mert szerintem jól játszottunk, és tömören összefoglalva megérdemelten nyertünk. Már a félidőben is mondtam, hogy nagyon szervezettek és fegyelmezettek vagyunk, hátul nem csináltunk hibákat, elöl pedig egyet fogunk még rúgni. Le a kalappal a csapat előtt, remélem, folytatódik ez a jó sorozat a jövőben is. A célunk, hogy a lehető legtöbb mérkőzést megnyerjük, és elinduljunk a tabellán felfelé, szerintem így mindenki ellen van esélyünk" – beszélt a mérkőzésről a pécsiek két gólját szerző Koller Krisztián.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik