Újpest: volt dortmundi érkezett, tehetség a Standardnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.13. 08:37
Az Újpest FC egy próbajátékostól, Leopold Novaktól elköszönt, viszont érkezett a helyére egy bosnyák-német védő, Admir Terzic. A lilák saját nevelésű tehetsége, Horváth Richárd a belga élvonalbeli Standarddal készül.

„Ma már ismét labdás gyakorlatokat végzett mindenki, délután több taktikai feladattal is készülünk a szombati edzőmeccsre – nyilatkozta pénteken az ujpestfc.hu-nak Kozma István vezetőedző. – A Lokeren egy belga élcsapat, ezért a mérkőzés jó erőfelmérő lesz a mostani keret számára. Leopold Novaknak megköszöntük a próbajátékot, már nem készül velünk. Kevin Kis még bizonyíthat a Lokeren ellen, rajta múlik, hogy él-e a lehetőséggel."

Az Újpest hivatalos honlapja arról is beszámolt, hogy a kerettel készül a boszniai származású német Admir Terzic is. A 20 éves, 184 centiméter magas hátvéd az elmúlt két évben a Borussia Dortmund második csapatának játékosa volt. A legutóbbi szezonban tíz bajnokin lépett pályára a német harmadosztályban.

A footgoal.net híre, hogy az Újpest saját nevelésű 21 éves csatárát, Horváth Richárdot néhány napig a – magyar klubhoz hasonlóan a Duchatelet család érdekeltségi körébe tartozó – belga élvonalbeli Standard Liege teszteli.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik