NB I: Lencsének a Videotonnál kell jelentkeznie

Vágólapra másolva!
2012.11.26. 11:42
null
Lencse László másfél éve szerepelt utoljára bajnokin a Videotonban, most újra Fehérváron kell edzésre jelentkeznie (Fotó: NS-archív)
Amint arról a Nemzeti Sport Online szombaton beszámolt, Lencse László elhagyta az izraeli Ironi Kirjat Smonát, melynél a Videoton kölcsönjátékosaként szerepelt az őszi szezonban. A csatár menedzsere, Vörösbaranyi József kérdésünkre elmondta, a játékos jövőjéről a héten egyeztet a fehérvári vezetőkkel.

„Lencse Lászlót még másfél éves szerződés köti a Videotonhoz, ennek értelmében legközelebb Fehérváron kell edzésre jelentkeznie. De a jövőjéről még a héten egyeztetünk a fehérvári vezetőkkel” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére az Izraelből hazatérő Lencse László menedzsere, Vörösbaranyi József.

A játékosügynök hozzátette, a csatár tegnap tért haza Izraelből, ma közösen megbeszélik a kialakult helyzetet és ezt követően tárgyalnak majd a Videoton vezetőivel arról, mik az elképzeléseik a futballistával kapcsolatban.

Lerncse Lászlóra már az előző szezonban sem számított a Videoton vezetőedzője, Paulo Sousa, ezért adták kölcsön a játékost Kecskemétre, nyáron pedig az izraeli bajnok Ironi Kirjat Smonának, melynél tíz bajnokin két gólt szerzett és a Bajnokok Ligája selejtezőjében is kétszer volt eredményes négy mérkőzésen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik