Honvéd: Délczeg megtartaná kiváló formáját

Vágólapra másolva!
2012.09.14. 17:19
Kiváló formában futballozik a labdarúgó NB I-ben szerepelő Budapest Honvéd támadója, Délczeg Gergely, aki legutóbb a Gyirmót elleni Ligakupa mérkőzésen két gólt szerzett. A 25 éves csatár nem érzi magát jobb formában, egyszerűen csak több helyzete akad, ráadásul már a büntetőket is ő rúghatja.

„Most úgy néz ki, valóban sikerül a kapuba is betalálnom. Pedig nem érzem magam jobb formában, mint tavaly. De más játékrendszerben játszunk, több helyzetem is van. Első hat fordulóban három gólt rúgtam, és egy gólpasszt adtam. Remélem, marad ez a tendencia" – nyilatkozta Délczeg Gergely a klub hivatalos oldalának.klub hivatalos oldalának.

„A szezon előtt azt beszéltük meg, hogy Ivancsics Gellért az első számú jelölt, én vagyok a második, Debreceni András a harmadik. Sajnos Ivancsics hibázott a Fradi ellen, bár az nem volt olyan nagy hiba, mert megnyertük a mérkőzést. De jelen pillanatban, én vagyok a végrehajtó. Ameddig nem hibázok, addig nagy valószínűséggel én fogom rúgni a büntetőket" – tette hozzá a 25 éves támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik