Újpest: csapongó életet élt korábban az új igazolás

Vágólapra másolva!
2012.08.03. 17:55
Mint arról korábban beszámoltunk, Alessandro Iandoli személyében újabb labdarúgót igazolt a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest a belga élvonalból kieső Sint-Truidentől. A svájci-olasz kettős állampolgárságú 28 éves futballista fiatal korában csapongó életet élt, most már tudja, a pályán kívül is profinak kell lenni.

„Hogy teljesen őszinte legyek, fiatalabb koromban sajnos nem éltem minden tekintetben sportemberhez méltó életet. Aztán egyszer csak „bekattant valami”. Huszonnégy éves voltam, és a másodosztályban játszottam. Nem ezért kezdtem el focizni, én az élvonalba vágytam, tudtam, hogy változtatnom kell. Onnantól kezdve a labdarúgás az első az életemben. Nemcsak a pályán, hanem azon kívül is profinak kell lenni, az elmúlt években már ebben a szellemben dolgoztam – nyilatkozta az Újpest legújabb szerzeménye, Alessandro Iandoli a klub hivatalos oldalának.

Roderick Duchatelet, az újpestiek tulajdonosa Gregory Christ és Nikolas Proesmans személyében már igazolt két futballistát a Sint-Truidentől, így Alessandro Iandoli a harmadik labdarúgó, akit a belga élvonalból kieső csapatból csábítottak át a lilák.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik