KTE: Megvoltak a helyzeteink a győzelemhez - Török

Vágólapra másolva!
2012.07.09. 11:10
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét tegnap 2–0-s vereséget szenvedett a román Panduriitól felkészülési mérkőzésen. Török László, a KTE szakmai igazgatója értékelte a mérkőzést a klub hivatalos honlapján.

„A Pandurii kiváló erőt képviselő együttes, és kimondottan öröm, hogy egy ilyen csapat ellen több szép támadást is vezettünk, és megvoltak a helyzeteink a győzelemhez. Nem túlzok azzal az állítással, hogy a románok két igazi helyzetükből két gólt rúgtak. A gólokat figyelmetlenségből kaptuk, de nem fegyelmezetlenségből, ami mindenképpen fontos. Ebben az időszakban ezt még lehet javítani, inkább most jöjjön elő, mint a bajnokság alatt. A nagy terhelés is megvan még, dolgozunk a csapat formálásán, összecsiszolásán, és napról napra alakulunk” – nyilatkozta Török a kecskemetite.hu-nak.

A szakember a két új brazil szerzeményről is beszélt: „A brazilok egyelőre még úgymond felkészítő edzéseket végeztek, hiszen sokat utaztak, és más-más edzettségi állapotban érkeztek meg, ráadásul később kapcsolódtak be a lipóti munkába is. Gyorsan fel fogják venni a tempót ők is, ebben biztosak lehetünk” – fejezte be gondolatát Török.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik