Újpest: Lázár Bence „valamit” nyerni szeretne a csapatával

Vágólapra másolva!
2011.11.23. 16:11
Lázár Bence, az Újpest támadója a Győr legyőzését és a Magyar Kupa negyeddöntőjébe jutást tekinti célnak a magyar futballőszből hátralévő időben – tudható meg a fiatal játékossal a lila-fehérek honlapján közölt interjúból.

„Hazai pályán csak a győzelem az elfogadható, legyen szó akár a Győrről, akár a Zalaegerszegről" – vezette fel az ETO elleni szombati NB I-es bajnokit Lázár Bence, aki szerint a Takács Zoltán, Lipták Zoltán belső védőpáros jó játéka volt a kulcsa a minapi pápai győzelemnek, nem pedig az ő győztes gólja.

Persze annak is örült: „Görcsösen játszottam az első félidőben, túlságosan is bizonyítani akartam. Úgy érzem, a második félidőben letisztult a játékom, és nagyobb hasznára váltam a csapatnak, külön öröm, hogy az én gólommal sikerült megnyernünk a mérkőzést."

A fiatal támadó a Kaposvár II elleni Magyar Kupa-párharcot az osztálykülönbség ellenére nem veszi fél vállról, idegenben látatlanban kiegyezne az egygólos győzelemmel, utána viszont...

„...A Szusza Ferenc Stadionban jó játékot és gólokat várok a csapattól, csak a továbbjutás az elfogadható. Úgy gondolom, a legjobb nyolc között már bármi megtörténhet, tehát lehet keresnivalónk. Rendkívül boldog lennék, ha nyerhetnék valamit a csapattal."

S hogy összességében mit várhatnak az újpesti szurkolók a bajnokság második felétől?

„Ismerem a csapattársaimat, és tudom, hogy egyre jobb formába lendülünk majd, s ha felépülnek a sérültjeink, a bajnokság végére meglehet az ötödik hely is. Ami engem illet, kerüljenek el a sérülések. Szeretném gólokkal segíteni a csapatot, hiszen ez a dolgom."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik