Heffler Tibor Debrecenbe igazolhat, Tököli Attilát nem engedik

Vágólapra másolva!
2008.06.08. 11:02
A magyar bajnokság végeztével a játékosok pihenőre vonulnak, ám a csapatok vezetői ilyenkor is dolgoznak. Az irányítók játékosok hosszabbításairól, újak szerződtetéséről, régiek távozásáról tárgyalnak. A 2007–08-s szezont a 11. helyen záró Paksi FC-nél is zajlik a elengem-idehozom játék.
Heffler Tibor jövőre már debreceni játékosként ünnepelhet
Fotó: Meggyesi Bálint (archív)
Heffler Tibor jövőre már debreceni játékosként ünnepelhet
Heffler Tibor jövőre már debreceni játékosként ünnepelhet
Fotó: Meggyesi Bálint (archív)
Heffler Tibor jövőre már debreceni játékosként ünnepelhet

Pakson két játékos: Kiss tamás és Báló Tamás már meghosszabbította szerződését. Előbbi négy, utóbbi három évre írta alá új kontraktusát, tehát Pakson hosszútávon terveznek velük.

És terveznek Tököli Attilával is. A góllövőlistán 16 góllal a holtversenyben (a kaposvári Oláh Lóránttal) harmadik helyen végző csatár különösen a szezon tavaszi felében nyújtott remek produkciót. A teljesítményét Pakson is értékelik, és mindenek felett ragaszkodnak a rutinos játékoshoz.

Tökölinek 2009 június végéig szól a szerződése, és ugyan állítólag vannak érdeklődök (ciprusi klubokat és a Ferencvárost emlegetik), Pakson még nem jelentkezett senki. Haraszti Zsolt ügyvezető igazgató szerint hiába is tennék, ragaszkodnak a házi gólkirályhoz.

Márkus Tibor ellenben távozhat. A támadó nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így a klub elöljárói átadólistára helyezték az idényben 5 gólig jutó csatárt.

Közel el a távozáshoz Heffler Tibor, a tehetséges középpályás Debrecenbe igazolhat. Heffler még egy korábbi alku következtében köthet ki a Hajdúságban.

Amikor egy évvel ezelőtt Éger László hazatért Spanyolországból, akkor még Debrecen játékosaként arra kérte a Loki vezetőit engedjék el őt a szülővárosába. Debrecenben engedtek is a kérésének, így Éger a Pakshoz távozhatott, cserébe a Loki vezetői egy fiatal játékost kértek Paksról egy éven belül.

A paks Csehi Tamást és Heffler Tibort ajánlotta fel, Herczeg András pedig utóbbit szeretné csapatában tudni. A DVSC-nek így már csak a középpályással kell megegyezni az igazolás nyélbe ütése érdekében. Heffler a héten járt már Debrecenben, és megkezdődtek a tárgyalások a játékos és a klub között.

További részletek a vasárnapi Nemzeti Sport 11. oldalán.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik