Siófok: Kanta Szabolcs súlyos sérülése, műteni kell

Vágólapra másolva!
2008.02.06. 08:28
Kanta Szabolcs az ősszel a BFC Siófok valamennyi bajnoki mérkőzésén pályára lépett, a házi góllövőlistán három találattal második lett (a hatgólos támadó, Fülöp Zoltán előzte meg), és mert rendre a csapat húzóembere volt, kijelenthető, sokat tett azért, hogy az újonc a tizedik helyen zárja a bajnokság első felét. A folytatásban, azonban úgy tetszik: a ballábas középpályás számára előbb véget ért a tavaszi idény, mint hogy elkezdődött volna...
„A porecsi edzőtáborban Schindler Szabolcs nekem futott, a bal térdemben azonnal reccsenést hallottam, szúró fájdalmat éreztem, ám ekkor még nem sejtettem, hogy a sérülés több hónapos kihagyást jelenthet számomra – idézte fel a szerencsétlen ütközés pillanatát Kanta Szabolcs. – A vizsgálatok során kiderült, hogy elszakadt az oldalszalagom, és elkerülhetetlen a műtét. Nem tagadom, a diagnózis elkeserített, nehezen dolgozom fel, hogy a tavasszal nem futballozhatok.” Márpedig a helyzet ez. Várhatóan három-négy hónapos kényszerpihenő vár a labdarúgóra (csütörtökön vagy pénteken operálják), attól függően, hogy a sérült szalagot plasztikázni vagy varrni kell.

Az eset pikantériája: a Honvédtól próbajátékon lévő Schindler ugyan megfelelt volna a siófokiak szakmai elképzelésének, végül mégsem tudott megegyezni egymással a klub és a játékos.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik