Férfi kosár NB I: szerződést hosszabbított a Honvéd vezetőedzője

Vágólapra másolva!
2024.04.11. 13:59
Zlatko Jovanovics (jobbra) hosszabbított (Fotó: honved.hu)
A következő idény végéig meghosszabbította szerződését Zlatko Jovanovic, a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Budapesti Honvéd vezetőedzője.

A 40 éves szerb-bosnyák szakember 2023 nyarán vette át az együttes irányítását, vezetésével pedig 26 év után bejutott a gárda a rájátszásba, a negyeddöntőben a címvédő Falcóval találkozik majd.

„A kosárlabdacsapatunk 26 év után jutott be újra a rájátszásba, ez az egész egyesület számára sokat jelent. Ebben nagyon fontos szerepe volt Zlatko Jovanovicnak, így természetesen szerettük volna folytatni vele a közös munkát. Zlatko motivációja, elhivatottsága és tudása is fontos nekünk, ráadásul tökéletesen megértette a Honvéd klubfilozófiáját, a fiataloktól kezdve a felnőttcsapatig. Úgy éreztük, a jövőben is pontosan ilyen edzőre van szükségünk, ezért döntöttünk a szerződéshosszabbítás mellett” – idézte a klub Facebook-oldalán olvasható közlemény Gergely István ügyvezető elnököt.

Zlatko Jovanovic elmondta, nagyon büszke a szerződéshosszabbításra, és ugyan voltak rosszabb periódusok is a szezonban, végig érezte a vezetőség támogatását és bizalmát.

„Nagyon örülök, hogy lehetőséget kaptam a folytatásra, egyáltalán nem volt nehéz meghozni a döntést. Építkezünk tovább, ahogy eddig is. Rendkívül büszke vagyok, valamint nagyon motivált is, hogy elérjük a céljainkat” – fogalmazott Zlatko Jovanovic.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik