Nemzetisport.hu 2011.05.09 15:02 Frissítve: 2014.04.04 01:50

Tovább erősödött az ETO: Radicsevics is aláírt

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata hivatalosan is bejelentette, szerződtette a montenegrói válogatott és a Buducsnoszt Podgorica kulcsemberét, Jovanka Radicsevicset. A jobbszélső a Nemzeti Sportnak már március végén megerősítette, hogy az ETO-hoz készül.

Még egy erősítés: Radicsevics is az ETO-hoz szerződött

 

„Azért döntöttem az ETO mellett, mert évek óta Európa élvonalában van és kimagaslóan jó játékosokból áll. Biztos vagyok benne, hogy van esélye elhódítani a régóta várt trófeát, és ez nekem is új kihívást jelent a pályafutásomban. Igen, voltak más ajánlataim is, de ezekről nem szeretnék beszélni, mivel a menedzsereimmel kiválasztottuk azt a klubot, amelyben játszani szeretnék" – mondta Radicsevics a gyorietokc.hu-nak.

„Mindenképp a BL-győzelem a legnagyobb célom, valamint a magyar bajnokság megnyerése, amely szintén nagyon erős. Ez azért is nagyon fontos, mert folyamatosan szükségünk van kemény meccsekre, a minél jobb felkészülés érdekében a BL-re. Természetesen úgy gondolom, hogy előreléptem a Győrrel, de ezt biztosan csak az idő fogja megmutatni. Elégedett vagyok, és különösen örülök annak, hogy nagy klubból megyek nagy klubba" – tette hozzá.

Radicsevics a Buducsnoszttal trófeák sorát nyerte meg, de a BL-serleget nem sikerült elhódítania – reméli, ez az ETO-val összejön. A montenegrói klasszis – aki 68 góljával jelenleg nyolcadik a BL góllövőlistáján – kétéves szerződést kötött a győriekkel. Mellesleg a jelenlegi góllövőlista élcsoportjából négy játékos (Görbicz, Löke, Radicsevics, Lekics) is Győrben játszik a következő idényben...

Radicsevics a SportConcept menedzseriroda két tulajdonosának, Bognár Nándor és Farkas Mátyás munkájának is köszönhetően szerződött a Rába-partjára.  

2021.09.23 18:07:44

Kézilabda VINCZE SZABOLCS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Néha zseniálisan, néha csapnivalóan kézilabdázott a magyar csapat a BL-ben, Dujsebajevék ellen ennyi kevés volt.

2021.09.22 18:07:10

Kézilabda R. Gy.

A biztos hazai győzelem mellett megszületett a Pick Szeged 6000. gólja a BL-ben.

2021.09.19 09:17:00

Kézilabda VINCZE SZABOLCS

Tokióban olimpiai aranyérmet nyert, és készen áll arra, hogy a Veszprémmel is a csúcsra érjen.

2021.09.18 17:27:23

Kézilabda BOBORY BALÁZS (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A megerősödött Krim sokáig tapadt, mint a pióca, de így sem tudta megakadályozni a biztos ETO-győzelmet.

2021.09.18 15:27:28

Kézilabda PAPP BÁLINT (összefoglaló), MURÁNYI DOMONKOS (percről percre)

Az első játékrészben nem működött jól a védekezés, de a szünet után szinte minden sikerült a zöld-fehéreknek.