Nemzetisport.hu 2011.05.09 15:02 Frissítve: 2014.04.04 01:50

Tovább erősödött az ETO: Radicsevics is aláírt

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata hivatalosan is bejelentette, szerződtette a montenegrói válogatott és a Buducsnoszt Podgorica kulcsemberét, Jovanka Radicsevicset. A jobbszélső a Nemzeti Sportnak már március végén megerősítette, hogy az ETO-hoz készül.

Még egy erősítés: Radicsevics is az ETO-hoz szerződött

 

„Azért döntöttem az ETO mellett, mert évek óta Európa élvonalában van és kimagaslóan jó játékosokból áll. Biztos vagyok benne, hogy van esélye elhódítani a régóta várt trófeát, és ez nekem is új kihívást jelent a pályafutásomban. Igen, voltak más ajánlataim is, de ezekről nem szeretnék beszélni, mivel a menedzsereimmel kiválasztottuk azt a klubot, amelyben játszani szeretnék" – mondta Radicsevics a gyorietokc.hu-nak.

„Mindenképp a BL-győzelem a legnagyobb célom, valamint a magyar bajnokság megnyerése, amely szintén nagyon erős. Ez azért is nagyon fontos, mert folyamatosan szükségünk van kemény meccsekre, a minél jobb felkészülés érdekében a BL-re. Természetesen úgy gondolom, hogy előreléptem a Győrrel, de ezt biztosan csak az idő fogja megmutatni. Elégedett vagyok, és különösen örülök annak, hogy nagy klubból megyek nagy klubba" – tette hozzá.

Radicsevics a Buducsnoszttal trófeák sorát nyerte meg, de a BL-serleget nem sikerült elhódítania – reméli, ez az ETO-val összejön. A montenegrói klasszis – aki 68 góljával jelenleg nyolcadik a BL góllövőlistáján – kétéves szerződést kötött a győriekkel. Mellesleg a jelenlegi góllövőlista élcsoportjából négy játékos (Görbicz, Löke, Radicsevics, Lekics) is Győrben játszik a következő idényben...

Radicsevics a SportConcept menedzseriroda két tulajdonosának, Bognár Nándor és Farkas Mátyás munkájának is köszönhetően szerződött a Rába-partjára.  

2022.06.23 22:41:54

Kézilabda VINCZE SZABOLCS

NS-VÉLEMÉNY. Itt igenis a cél a fontos, ezért nevezzük sportnak.

2022.06.19 21:06:54

Kézilabda BOBORY BALÁZS

NS-VÉLEMÉNY. Európa és így a világ negyedik legjobb klubcsapatának lenni igenis büszkeség.

2022.06.19 17:26:12

Kézilabda H. Á., N. T.

A katalánok elsőként védték meg Bajnokok Ligája-címüket a kölni final fourban.

2022.06.19 14:41:54

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (összefoglaló), HARMATH ÁKOS (percről percre)

A csalódott csapatok csatájában a Veszprém szinte végig vezetett, mégis drámai hajrá végén a Kiel győzött.

2022.06.18 17:31:32

Kézilabda H. Á.

A címvédő Barcelona lesz a Kielce ellenfele a vasárnapi döntőben, a Veszprém a Kiellel játszik a bronzért.