Női kézi: Polman úgy érzi, mintha kettévált volna a lába

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.08.13. 16:30
null
Estavana Polman nyilatkozott a súlyos sérüléséről (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, a Team Esbjerg női kézilabdacsapatának egyik legjobbja, Estavana Polman súlyos térdsérülést szenvedett. A holland irányító-átlövő a dán TV 2-nek nyilatkozott a történtekről.

 

Estavana Polman július végén, egy edzésen sérült meg, és mint az később kiderült, elszakadt az elülső keresztszalagja. A 27 éves holland kézilabdázó a dán Tv2-nek mesélt a történtekről.

„Arculcsapásként ért, arra gondoltam, hogy ennyi volt. Aztán valami bekattant, hogy az élet mégis megy tovább – mondta Estavana Polman. Még mindig érzem, olyan mintha kettévált volna a lábam. Minden okkal történik, de azt nem még nem tudom, hogy ez velem miért történt meg.”

A világbajnok kézilabdázót szerdán megműtötték, minden bizonnyal az idény jelentős részét ki kell hagynia. Az Esbjerg edzője, Jesper Jensen elmondta, senkit sem igazolnak a helyére, mert nem akarják veszélyeztetni a klub anyagi stabilitását.

Az Esbjerg az FTC-vel szerepel majd egy csoportban a Bajnokok Ligájában, míg a holland válogatott a mieink csoportellenfele lesz a decemberi Európa-bajnokságon – ezekről a mérkőzésekről Polman biztosan lemarad.

Polman a műtét után:

Surgery

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik