Női kézilabda: Győrből igazolt irányítót a Dunaújváros

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2022.05.16. 16:45
null
Farkas Johanna végleg a dunaújvárosiak játékosa lesz a következő idénytől (Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap)
Hivatalos oldalán jelentette be a Győri Audi ETO KC, hogy lejáró szerződése miatt az idény végén távozik a klubtól Farkas Johanna, és Dunaújvárosban folytatja pályafutását.

 

A 20 esztendős irányító előbb a Boglári Akadémia-SZISE, majd az idei kiírásban a Dunaújvárost erősítette kölcsönben. A klub közleménye szerint a vezetőség azért döntött amellett, hogy elengedje a junior válogatott játékost, hogy a fejlődését tartsák szem előtt, emiatt járultak hozzá, hogy véglegesen távozzon, és a DKKA-hoz igazoljon.

Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC elnöke a klub honlapjának elmondta, joggal lehetnek büszkék a fiatal Farkas Johanna teljesítményére, aki egy azok közül a győri nevelések közül, akik kivívták, hogy a felnőtt csapatban is szerepelhessenek. „Elérkezett az a pillanat, amikor a kölcsönadás helyett végleg eligazol nevelőegyüttesétől. Bízom benne, hogy a Dunaújváros Kohász Kézilabda Akadémia játékosaként fejlődése továbbra is töretlen lesz."

„Köszönök mindent a Győri Audi ETO KC-nak az elmúlt évekért, sosem felejtem el az itt tanultakat. Szeretnék sok sikert kívánni a klubnak, remélem egy nap nem csak ellenfélként térhetek majd vissza az Audi Aréna Győrbe" – mondta Farkas Johanna a klub honlapjának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik