Női kézi: cseh válogatott átlövővel erősített a Dunaújváros

Vágólapra másolva!
2021.05.19. 10:58
null
Jana Sustková (a labdával) a DKKA-nál folytatja a pályafutását (Fotó: kohaszkezi.hu)
A Dunaújváros női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a 23 éves cseh válogatott balátlövőt, Jana Sustkovát. A DKKA továbbá több játékosával és a szakmai stábbal is szerződést hosszabbított.

Jana Sustková a cseh Baník Mosttól érkezik a DKKA-hoz.

„Nagyon örülök, hogya következő idénybena Dunaújváros játékosa lehetek, várom már a közös munkát, s remélem, hogy magas célokért küzdhetünk. Nagyon várom az új szezon kezdetét, és azt az érzést, hogy a csapat segítségére legyek a legjobb játékommal. Végül, de nem utolsósorban üdvözlök minden szurkolót, hamarosan látjuk egymást! Hajrá, Dunaújváros!” – idézi a klubhonlap a cseh balátlövőt.

A DKKA az elmúlt napokban több másik bejelentést is tett. A 2021–2022-es évadnakváltozatlan szakmai stábbal vág neki a dunaújvárosi együttes, azaz Vágó Attila vezetőedző mellett Győri Ágnes kapusedző, valamint Horváth Tibor vezető erőnléti edző is marad.

Az edzők mellett több játékossal is sikerült megállapodni, így a következő idényben is a csapatot erősíti Bulath Anita, Kazai Anita, Szalai Babett, Horváth Gréta, Krupják-Molnár Beatrix és Nick Viktória is. A mezőnyjátékosok mellett két kapussal, Hlogyik Petrával és Wéninger Alexával is szerződést hosszabbított a DKKA.

Továbbá három fiatal kézilabdázó (Fodor Neszta, Husti Hanna és Takács Cecília) a felnőttcsapattal kezdi majd el a felkészülést.

Mellettük a szintén saját nevelésű Kukucska Viktória visszatér Dunaújvárosba: a 20 éves jobbszélső a Boglári Akadémia-SZISE-től érkezik a DKKA-hoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik