Női kézilabda: Ana Gros Brestből Moszkvába szerződik – sajtóhír

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2020.12.27. 09:16
null
Ana Gros Moszkvában folytathatja (Fotó: AFP)
A francia Bresttől az orosz CSZKA Moszkvához szerződik Ana Gros, a világ egyik legjobb jobbátlövője.

 

A 29 éves szlovén jobbátlövő klubváltását biztosra veszi a franciaL’Équipe, amely az idény végén edzőt cserélő Brest terveiről írt.

Laurent Bezeau helyét Pablo Morel veszi át a kispadon, a Bajnokok Ligájában meccsenként 6.7 góllal a legeredményesebb Gros három évvel azt követően vált, hogy 2018-ban Metzből a Bresthez szerződött. A francia sportlap szerint az ambiciózus orosz CSZKA Moszkva lesz.

Isabelle Gulldén távozását már decemberben bejelentették, és a L’Équipe szerint valószínűleg Cléopatre Darleux sem marad, a nyáron lejáró szerződésével máshol folytatja. A másik kapusnak, Sandra Toftnak december 31-ig kell döntenie arról, hogy él a szerződésében szereplő opcióval.

Az érkező oldalon a francia Océane Sercien-Ugolin a legfőbb jelölt Gros pótlására, míg Gulldén helyére egy külföldi irányító érkezik.

A francia klub több játékosával hosszabbítana, ilyen a lengyel Monika Kobylinska mellett a francia Kalidiatou Niakaté, Agathe Quiniou, Alicia Toublanc és Coralie Lassource, míg Pauletta Foppa már aláírt 2023-ig.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik