Női kézi: újabb Valcea-játékos érkezhet a Vardar Szkopjéhoz

Vágólapra másolva!
2013.03.26. 13:44
A L'Équipe értesülése szerint nyáron elhagyja az Oltchim Valcea női kézilabdacsapatát Alexandrina Barbosa, és a nagy erősítésbe fogó macedón Vardar Szkopje színeiben folytatja a pályafutását.

Mint tegnap beszámoltunk róla, a Szkopje megszerezte a francia válogatott szélsőjét, Siraba Dembélét is. Az már korábban eldőlt, hogy a szintén francia Amandine Leynaud (a Valceát hagyta ott), a spanyol Begona Fernández és a győri Andrea Lekics, Jovanka Radicsevics páros mellett a horvát szélső, Maja Zebic, valamint az orosz Tatjana Hmirova is a macedón együttesben folytatja.Mint tegnap beszámoltunk róla, a Szkopje megszerezte a francia válogatott szélsőjét, Siraba Dembélét is. Az már korábban eldőlt, hogy a szintén francia Amandine Leynaud (a Valceát hagyta ott), a spanyol Begona Fernández és a győri Andrea Lekics, Jovanka Radicsevics páros mellett a horvát szélső, Maja Zebic, valamint az orosz Tatjana Hmirova is a macedón együttesben folytatja.

A Győri ETO elleni Bajnokok Ligája-elődöntőre készülő Valceához kapcsolódó hír, hogy a tegnapi nap folyamán már értékesítették a bukaresti meccsre szóló jegyek hatvan százalékát, többek között az összes VIP-belépőt. A román keret légiósai a hétvégén válogatott összetartásokon szerepeltek, ahol Marija Jovanovics enyhébb bokaficamot szenvedett, míg Allison Pineau-nek a korábban műtött térde fájdult meg, de várhatóan mindkettejüknek csak pár napot kell kihagynia.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik