Női kézi: továbbra is az Audi Hungaria lesz a Győri ETO főtámogatója

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2021.10.14. 12:58
null
Szerződést hosszabbított a győriekkel az Audi Hungaria (Fotó: Török Attila)
Az Audi Hungaria Zrt. három évvel meghosszabbította főtámogatói szerződését az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes Győri ETO KC női kézilabdaklubbal.

 

„Vállalatunk elhivatott támogatója a művészeteknek és a sportnak. A Győri Audi ETO KC a világ egyik legsikeresebb kézilabdacsapataként lenyűgöző sikertörténetet ír” – mondta Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke a szerződés ünnepélyes aláírásával egybekötött csütörtöki sajtótájékoztatón Győrben. Hozzátette, cégük számára a régió legnagyobb munkáltatójaként alapvetés, hogy hozzájáruljon a megyeszékely és környéke fejlődéséhez, az ott élők életszínvonalának emeléséhez.

Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyekért és szervezetért felelős igazgatósági tagja felidézte, hogy a női kézilabdaklub öt BL-aranyérem mellett egyaránt 15 bajnoki címmel és Magyar Kupa-győzelemmel büszkélkedhet.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy mi is hozzájárulhatunk ezekhez a kiemelkedő teljesítményekhez” – fűzte hozzá.

Bartha Csaba, az ETO KC elnöke úgy fogalmazott, csapatuknak továbbra is a világszerte ismert Audihoz, és az általa képviselt brandhez megfelelően kell teljesítenie.

„Bízom benne, hogy az eddigi eredményeink mellett a következő idényekben is méltóképpen képviseljük a márkát a pályán belül és kívül is” – nyilatkozta a klubelnök, majd felidézte, hogy a vállalat és az egyesület kapcsolata 2006 óta tart.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik