Női kézi NB I: a Budaörs kapust igazolt a Mosonmagyaróvártól

Vágólapra másolva!
2023.03.07. 08:22
A jelenleg a Mosonmagyaróvári KC-ben védő Mistina Kitty a következő idénytől a Budaörs játékosa lesz – jelentette be a női kézilabda NB I-ben szereplő Pest megyei klub a hivatalos honlapján. A váltásról az MKC honlapja is beszámolt.

„Nagyon egységes, jó csapatunk van jelenleg Mosonmagyaróváron, remek a közeg, kitűnően érzem magam, ám a jövő évet a klubvezetés már a játékom nélkül tervezi. Több ajánlatot is kaptam a folytatásra nézve, ezek közül a Budaörs megkeresése volt a legszimpatikusabb, sok jót hallottam a klubról, a játékosokról és a stábról” – idézi a klubhonlap a két évre aláíró Mistina Kittyt, aki korábban Békéscsabán, Veszprémben, valamint a NEKA, a Kecskemét és a Fehérvár kötelékében is védett. „Nagyon egységes, jó csapatunk van jelenleg Mosonmagyaróváron, remek a közeg, kitűnően érzem magam, ám a jövő évet a klubvezetés már a játékom nélkül tervezi. Több ajánlatot is kaptam a folytatásra nézve, ezek közül a Budaörs megkeresése volt a legszimpatikusabb, sok jót hallottam a klubról, a játékosokról és a stábról” – idézi a klubhonlap a két évre aláíró Mistina Kittyt, aki korábban Békéscsabán, Veszprémben, valamint a NEKA, a Kecskemét és a Fehérvár kötelékében is védett.

A Budaörs jelenlegi kapusai közül Varjas-Sipeki Flóra nyáron visszavonul, Vártok Ramóna viszont a napokban 2025 nyaráig meghosszabbította az idény végén lejáró szerződését.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik