Női kézi: megvan a CSM-től menesztett edző új klubja; hova tart Bulatovics?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.24. 16:29
A CSM Bucuresti női kézilabdacsapatától a Bajnokok Ligája negyeddöntője előtt menesztett Helle Thomsen a norvég Moldénál kapott vezetőedzői állást. A megállapodás első körben négy hónapra szól, ezalatt a felek kölcsönösen meggyőződhetnek arról, hogy tudnak-e együtt dolgozni.

Ha csak az anyagiakat néztem volna, az egyik, Kelet-Európából érkező ajánlatot fogadtam volna el. De számomra sokkal fontosabb volt, hogy a szívemre hallgassak, és amikor meghallgattam a Molde elképzeléseit, jó érzés fogott el. Mindenki tele van energiával a csapatnál” – idézi Helle Thomsent a norvég hírügynökség. A dán szakember több más klub ajánlatára is nemet mondott. Thomsen emellett továbbra is marad a holland női válogatott szövetségi kapitánya. Ha csak az anyagiakat néztem volna, az egyik, Kelet-Európából érkező ajánlatot fogadtam volna el. De számomra sokkal fontosabb volt, hogy a szívemre hallgassak, és amikor meghallgattam a Molde elképzeléseit, jó érzés fogott el. Mindenki tele van energiával a csapatnál” – idézi Helle Thomsent a norvég hírügynökség. A dán szakember több más klub ajánlatára is nemet mondott. Thomsen emellett továbbra is marad a holland női válogatott szövetségi kapitánya.

Közben a román és a montenegrói média eltérő véleményen van azt illetően, hogy a Rosztovból távozó Katarina Bulatovics hol folytatja a pályafutását. A montenegróiak biztosan állítják, hogy újra visszatér a Buducsnoszt Podgoricához, ahol a Ferencvároshoz igazoló Djurdjina Malovics távozásával jól jönne egy jobbátlövő. A román Ziariul de Sport közben arról ír, hogy a CSM Bucuresti-nél is kaptak az alkalmon, és szeretnének lecsapni a tapasztalt játékosra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik